Мега гаф в Бъкингам! Разведоха Меган и Хари (Всичко за куриозната случка)

Гласувайте за статията

Гаф в Бъкингам доведе до мним развод Меган и Хари

Супер гаф в Бъкингам едва не разведе Меган и Хари. И въпреки че съветниците на кралицата, вероятно ще са по-щастливи, ако двамата наистина бяха разделени, бракът на двойката все още е непоклатим. Но това не попречи на кралските секретари да ги разведат.

Куриозната случка прикова вниманието на пресата, чиято първа реакция беше изумление, че двойката е стигнала до развод толкова скоро след новината за оттеглянето си. Бързо се разбра обаче, че развод няма, а скоро стана ясно и кой е виновен за това.

Става въпрос за официален документ, публикуван от двореца, в който са титулували Меган като разведена херцогиня на Съсекс. И именно това разбуни духовете и предизвика пореден скандал, макар и този път Меган и Хари да нямаха вина, пише „Дейли мейл“.

Според британския протокол, титлата се слага пред името, винаги когато се отнася до член на семейството, без значение дали е във фамилията по брак, или по кръвна линия. А при развод, името се слага преди титлата. Кралските секретари обаче объркали документите и вписали Меган и Хари като разведена двойка. В изявлението, те се обърнали към тях, като Хари, херцог на Съсекс и Меган, херцогиня на Съсекс, какъвто бил случаят с разведените кралски особи – Даяна, принцеса Маргарет, Фърги…

В крайна сметка бързо се разбра, че гафът е на двореца, а Меган и Хари не се развеждат. Принцът дори пристигна сияещ в Канада, където бе придружен само от четирима охранители. Той и Меган решиха да не използват кралските си титли, но ги запазват, по нареждане на кралицата. Така няма да има промени в кралския протокол и унизителни ситуации, когато се събира кралската фамилия на частни събития.

Кралски гаф разведе Меган и Хари сн. Инстаграм

Кралски гаф разведе Меган и Хари сн. Инстаграм

Що се отнася до развода, британците очакват той да настъпи най-много до три години. И дори вече има залагания кога ще приключи брака им. Извън кралските гафове.

Само вдовиците и разведените жени се назовават с името и титлата си след това, твърди "Дейли мейл" сн. Дейли мейл

Само вдовиците и разведените жени се назовават с името и титлата си след това, твърди „Дейли мейл“ сн. Дейли мейл

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар