Мегаскандал! Службите разследват топ афера между държавна чиновничка и висш политик от БСП! (Разкрития + Снимки)

Гласувайте за статията

Мегаскандал в БСП, висш политик върти тайни афери с държавна чиновничка

Служители на службите за сигурност разследват грандиозен секс скандал, който може да застраши националната сигурност на страната. Екшънът се развива в държавното дружество „Електроенергиен системен оператор (ЕСО)” ЕАД. Това е дъщерна фирма на НЕК. Дружеството поддържа цялата електропреносна мрежа на България както и отговаря за транзита на ток към чужбина, пише HotArena.

То е част към националната сигурност. Точно за това ченгета са поели разнищването на пикантната афера. Това е станало в края на миналия месец, след като служителка на „Електроенергиен системен оператор” ЕАД подава сигнал до изпълнителния директор на фирмата Ангелин Цачев и министърът на енергетиката Теменужка Петкова.

HotArena публикува копие на сигнала, както и шокиращи снимки. В него се разкриват данни подкрепени с доказателства за корупционни схеми и секс афери в дружеството. Още по-пикантно е, че в тези афери са замесени висш политик бившия зам.-министър на икономиката и енергетиката в правителството на Сергей Станишев Явор Куюмджиев и екс директора на „ЕСО” ЕАД Иван Йотов.

Г-н Йотов е бил любовник на главната героиня от сигнала служителката на дружеството София Иванова Нинчева. Към момента Нинчева мачка чаршафите на екс депутата от БСП – Явор Куюмджиев. Към настоящия момент Тя работи на длъжност експерт по отчуждителни процедури. 34-годишната мацка се оказва истинска секс фурия и с голям афинитет към кеша. Тя е родом от плевенското село Долни Дъбник и е започнала работа в „ЕСО” ЕАД през 2009 година. Има едно дете на 11 години.

Суперскандал във висшите ешелони на властта сн. HotArena

Суперскандал във висшите ешелони на властта сн. HotArena

Според подателя на сигнала Нинчева е била любовница с бившия шеф на „Електроенергиен системен оператор” Иван Йотов. Той беше освободен в началото на тази година. Като официална причина беше посочен изтекъл мандат, но неофициално се знае, че е заради разследвания на прокуратурата срещу него.

Обмислях дълго време преди да подам до Вас този сигнал, но реших че гражданския ми дълг и позиция ме задължава да го направя. Познавам Вашата служителка София Нинчева родена на 10.10.1984 г. на длъжност „Експерт отчуждителни процедури” от няколко години. През цялото това време лично от София знам, че има близки интимни отношения с бившия изпълнителен директор на „ЕСО” ЕАД – Иван Йотов. По думите на София същият бил изключително близък приятел на баща й, тъй като и двамата са от гр. Долни Дъбник. Преди години София е била назначена от Йотов по молба на баща й в системата на енергийното дружество. По-късно е била преместена на работа в столицата. От тогава датират и интимните отношения между г-ца Нинчева и г-н Йотов. Доколкото съм информиран същите са били „обществена тайна” в администрацията „ЕСО” ЕАД. Точно заради тези лични отношения София Нинчева в продължение на няколко години върши нарушения и безобразия както в дружеството, така и към здравноосигурителната система и в частност към бюджета на държавата. Това е повода за този сигнал към Вас”, пише източникът до изданието.

От HotArena обявиха, че разполагат с името му, но ще го запазят в тайна докато тече разследването на компетентните органи. В писмото до министър Теменужка Петрова се твърди, че София Нинчева източва здравната каса с фалшиви болнични. В последните няколко години тя всяко лято взимала по два до три месеца болнични за да си „почине” по нейните думи, което по груби сметки е около 2000 лева щета за бюджета на месец.

Освен това през цялата тази година почти всеки месец взимала между 3 и 5 дни болнични, като по нейните думи имала нужда от почивка както и да излизала с приятелки да си пият вино.

Звучи грубо и дразнещо. Всичко това бе толерирано и прикривано от Вашия предшественик г-н Иван Йотов по разбираеми вече причини. До края на 2017 год. Нинчева взимаше болнични листове срещу сумата от 100 – 150 лева от лекарски екип в клиника МБАЛ „Св.София”. Болничните й бяха издавани въз основа на заболявания на гръбначния стълб които София никога не е имала. В началото на 2018 г. на доктора с който София комуникираше му проговори гузната съвест и той я отряза. Първата половина на годината София взимаше множество болнични между 3 и 10 дни както от личния си лекар , така и от личния лекар на сина й. През месец юни от „ЕСО” ЕАД беше организиран медицински преглед на служителите на дружеството. След този преглед Нинчева ми се похвали, че се е запознала с ортопед, който й е обещал срещу 200 лева да й даде болничен лист с комисия, тъй като вече е изчерпала друга възможност. За болничния щели да използват това, че София има дефект по рождение който се изразява в подвижността на колянните капачки”, се твърди в сигнала.

Втората част от него е свързана с данни, че дамата изнася информация относно предстоящи обществени поръчки, търгове и отчуждителни процедури за имоти. Нееднократно е била на срещи с бизнесмени, на част от които източника лично е присъствал. За голяма част от документите касаещи търгове и обществени поръчки спускани от „ЕСО” ЕАД тя е получавала пари за подадената авансово информация.

И сега следва най-интересната част от сигнала, заради който службите са поели разследването му. Представяме ви го едно към едно.

Малко след освобождаването на г-н Йотов от поста Изпълнителен директор, Нинчева преустанови всякакви контакти с него като казваше : „ Тоя не ми е нужен вече. И пари не дава“.

От този момент София Нинчева започна трескаво да си търси нов покровител в областта на енергетиката. Този път се целеше по-нависоко извън рамките на дружеството като целта й бе да запази докато е възможно настоящата си работа с помощта на покровителя си. В последствие същият да й намери по-високо платена работа, тъй като тя се чувства недооценена на настоящата си работа. От началото на юли София е в близки интимни отношения с бившия депутат от БСП и енергиен експерт – Явор Куюмджиев. От нея знам, че същият й прави скъпи подаръци, дава й пари, води я на скъпи почивки. Ето това е основната причина това лято да беше в болнични два поредни месеца. Съгласно болничния й, е назначено домашно лечение.

От София знам, че от 14.08.2018 г. до 19.08.2018 г. е пътувала на почивка в Гърция с Явор Куюмджиев и непълнолетния си син.
Тъй като синът й е пътувал с подписана от баща си декларация , то е сигурно че и тримата са записани в системата на ГКПП Кулата, както на излизане от страната, така и обратно на влизане. Този факт е безспорен и в случай на желание от Ваша страна бихте могли да го проверите. Но не това е най-същественото от „близките” отношения между Нинчева и Куюмджиев. Това което най-много ме притеснява и за което се чувствам длъжен да подам този сигнал е, че Нинчева лично ми сподели следното. В замяна на грижите които Явор полага за нея и непълнолетния й син, е поискал от Нинчева да му помогне в едно ново негово издигане в политическата му кариера. Това той смятал да стане, като София му набави в следващите няколко месеца до края на годината поискани от него документи от архива на „ЕСО” ЕАД. Явор й е казал, че му трябват конкретни документи за които ще и каже и в които смята, че се съдържа компроментираща информация и корупционни схеми, както за ръководството на дъщерната на НЕК фирма , така и за управляващата в момента коалиция. Тези документи са били необходими, за да предизвикат скандал в областта на енергетиката, и заедно с неговите съпартийци от БСП да поискат оставки, вот на недоверие и предсрочни избори. В замяна на „тази услуга” Явор Куюмджиев е обещал на Нинчева скъпо платена работа в Министерство на Енергетиката, или някоя от структурите на министерството. По думите на София със заплата от около 3 000 лева. Госпожо министър, не бих искала и да си помислям за този апокалиптичен сценарий , но си спомням подобна афера разиграна от БСП през феврури 2013 г., когато правителството на г-н Борисов бе принудено да подаде оставка.

Надявам се , че и Вие си спомняте катастрофите от последвалото управление на БСП във всички сфери на икономиката, както и последвалия фалит на банка КТБ. Затова се чувствам длъжна да направя всичко по силите ми с цел да предотвратя подобна случка. Считам, че описания по-горе сценарий, изготвен вероятно от г-н Куюмджиев и неговите съпартийци е заплаха не само за енергийната сигурност на България, но и в цялост за националната ни сигурност. Като доказателство за казаното по-горе от мен прилагам част от документите, които София Нинчева ми е изпращала по приложения, за да показвам на бизнесмени които са проявили интерес. Някои от тях съм успял да заснема лично на проведени срещи между нея и заинтересовани лица на които аз съм присъствала”, завършва сигналът.

За секс скандала в „Електроенергиен системен оператор” ЕАД е уведомен и премиерът на България Бойко Борисов. Към темата голям интерес проявява и прокуратурата.

Междувременно изплуваха и някои пикантни снимки, които показват, че държавната служителка София Нинчева обича да позира гола. Една от снимките й е направена от любовника и бивш заместник-министър. Също така се разбра, че Куюмджиев и Нинчева консумират любовта си в Гърция.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар