Меган Маркъл унижи публично Камила (Херцогинята бясна, че снаха й провалила речта й)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл докара до ярост Камила, херцогинята на Корнуел бясна на американката

Меган Маркъл се появи само за малко в Лондон и вече успя да се забърка скандал. Американската актриса отне славата на Камила Паркър Боулс като пусна свои снимки в същия ден когато свекърва й имаше своя звезден момент под светлините на прожекторите, изнасяйки реч.

Цели четири години съпругата на принц Чарлз работи и се готви по свой проект срещу домашното насилие. Тя обаче бе засенчена от снаха си и бе много разстроена когато снимките на Меган се появиха в Инстаграм. Така тя успя да й открадне цялото внимание на обществото, което трябваше да бъде насочено към нея.

Меган Маркъл унижи свекърва си, отне й звездния миг
Снимки: Инстаграм

Според източници до кралското семейство е имало предварителна уговорка Маркъл да не засенчва речта на Камила, но тя не я спази. След като се появиха снимките й от тайното посещение в националния театър в двореца настъпи паника. От Бъкингам призоваха кореспондентите да се съсредоточат върху ангажимента на съпругата на принц Чарлз, тъй като по това време нямаше планирано друго кралско събитие, предават от dailymail.co.uk.

Така Меган Маркъл успя да съсипе дълго обмисляния план Камила да блесне с по случай десетата годишнина от създаването на Women of the World.

Много преди това стана ясно, че Хари и Меган ше имат частни ангажименти сред връщането си в Лондон. Но всички бяха съгласни, че речта на Камила трябва да има предимство. Ходът на ексхерцозите обаче предизвика гняв в двореца, след като отказаха да се вслушат в съвета да не публикуват снимките си преди това.

Но както винаги американката прояви своя инат и не се съобрази с кралските изисквания.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар