Меган Маркъл уволни целия екип на Хари (Принцът окончателно изолиран от приближените си)

Меган Маркъл уволни целия екип на Хари (Принцът окончателно изолиран от приближените си)
1 (20%) 1 vote

Меган Маркъл уволни целия екип на Хари, принцът окончателно остана без приближени

Без британския си екип остана принц Хари. Меган Маркъл поиска да бъдат освободени не само личните й служители, но и тези, които работят с принца от неговото пълнолетие, а и отпреди това. Над 15 души от администрацията на двойката може да останат без работа, въпреки че от двореца правят всичко, за да компенсират съкращенията им. Новината разбуни духовете и от двете страни на океана. Най-малко поради факта, че решението е на Меган.

Американската принцеса е освободила от екипа на Хари най-близките му съветници, а като мотив посочила, че двамата няма да имат нужда от тях в бъдеще. Те им благодарили за усилията, но също така заявили, че не могат да ги задържат повече, тъй като нямат планове да се връщат в Англия. Така и последната връзка на принца с родината му бе прекъсната и той остана заобиколен само от приятелите на Меган.

Междувременно надеждите на херцогинята да започне нов живот в Америка вече срещат първото противопоставяне срещу нея. Американските медии атакуваха двойката, че експлоатира популярността си и заблуждава обществото. А в същото време прави всичко, за да осребри статута си.

„Вие лицемерно заблудихте хората, че искате да се оттеглите от публичния живот заради расистки атаки, натиск и критиките на пресата в Англия. Но и в САЩ не ви очаква нищо по-добро. Ако наистина искахте тих и скромен живот, никой нямаше да възрази. Но да използвате положението си, за да тикате съпругата си в киното, поставяйки в неловко положение дори звезди като Бионсе и Джей Зи, или да говорите за най-личните си проблеми срещу подобаващо заплащане е обидно и оскърбително.

Меган Маркъл освободи целия екип на Хари сн. Уикипедия

Меган Маркъл освободи целия екип на Хари сн. Уикипедия

И накрая, ако наистина искахте обикновен живот, нямаше да се ширите в имение за 14 милиона долара и да си купувате палат в Бевърли Хилс“, пише Морийн Калахан от „Ню Йорк Таймс“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар