Меган Маркъл с тайно парти за рождения си ден (Вижте кого покани)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл вдигна тайно парти за рождения си ден, празнува с мис Свят и Ник Джонас

С тайно частно парти отпразнува 37-я си рожден ден Меган Маркъл. Актрисата, която часове по-рано бе на сватбата на най-добрия приятел на съпруга си, имаше възможност все пак да се порадва и на собствения си рожден ден.

Няколко часа след като сватбените наздравици за щастието на младоженците приключиха, Меган и Хари се оттеглиха в двореца Кенсингтън. Малко след това те се отправиха към един от многобройните частни клубове, посещавани от британската аристокрация, в който бе организирано парти — изненада за Меган. Идеята бе на приятелката й Приянка Чопра и годеникът й Ник Джонас. Четиримата са празнували в много тесен кръг, в компанията само на още неколцина от най-близките приятели на актрисата. Причината за тайното парти бил двойният повод за радост. Освен рождения ден на Меган и Хари, Приянка Чопра и Ник Джонас празнували годежа си.

За съжаление купонът бил доста кратък, тъй като по традиция младите трябвало да посетят двореца Бъкингам. Там те имали кратка среща с кралското семейство, което също е поднесло поздравления за рождения ден на дукесата на Съсекс. Младата херцогиня получила многобройни подаръци, като тези от най-близките си роднини и приятели все пак може да задържи. Меган обаче е задължена да върне всички други пратки, с изключение на цветя, книги и сладкиши, но в разумни количества. На херцогинята й е забранено да приема и подаръци на стойност над 150 лири.

Меган Маркъл с тайно парти за рождения си ден сн. Instagram

Меган Маркъл с тайно парти за рождения си ден сн. Instagram

Тези ограничения не са измислени само за забавление на кралицата, а и за да се предотврати порочната практика, кралските особи да бъдат използвани за реклама. Преди години принцеса Даяна бе принудена да откаже да посещава любимия си спортен салон, тъй като бе снимана там по трико, а снимката й бе използвана за реклама. В замяна на това принцесата се ползваше с пълен безплатен абонамент, но скандалът със снимките си остана.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар