Меган Маркъл с топ гаф в Тонга (Стана за смях заради забравен етикет)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл стана за смях в Тонга

Меган Маркъл стана за смях в Тонга. Херцогинята се появи в ефектна рокля, в която иначе би била чудесна, ако не бе малък моден гаф, който допусна. А именно – да си развява етикета по време на цялата среща.

По всичко личеше, че роклята е съвсем нова и Меган я облича за първи път. По всичко изглежда, че преобличането е ставало в самолета, тъй като тя бързаше да слезе, а зад нея се носеше етикетът й. При това доста видимо.

На пръв поглед гафът можеше да бъде заметен, ако сътрудниците на Меган бяха реагирали по-бързо, за да скрият етикета. Вместо това обаче, те оставиха етикета така.

За Меган това е първи подобен гаф, но не и за кралската фамилия като цяло. Преди години Кейт също се черви от неудобство, след като се разходи на официална визита с рокля с етикет.

Херцогинята на Съсекс изглеждаше изключително доволна от себе си, когато се появи на вратата на самолета. Видът й обаче предизвика коментари, а фотографите веднага засякоха гафа.

И ако асистентите на Меган все пак успяха да отстранят единия етикет, който се вееше свободно зад нея, то другият остана. И на херцогинята не й остана нищо друго, освен да се опита да игнорира цялата ситуация.

За щастие на Меган визитата с червена рокля продължи относително кратко. Малко след това тя бе вече в зелен тоалет, по който нямаше никакви забележки. Час по-късно вече носеше ефектна бяла рокля, която подозрително приличаше на сватбения й тоалет.

Меган Маркъл с топ гаф в Тонга сн. Туитър

Меган Маркъл с топ гаф в Тонга сн. Туитър

Що се отнася до Хари, принцът носеше костюми и очевидно се чувстваше доста удобно в тях. Екипът му се бе погрижил да няма гафове, като тези, които преживя жена му.

И докато повечето фенове с усмивка гледаха на инцидента, то семейството на Меган не пропусна да я уязви. Сестра й Саманта за пореден път я унижи и то доста грубо в социалните мрежи, като й се присмя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар