март 29, 2024

Меган Маркъл с нагла проява на тържествата за юбилея на кралицата: Вижте ме, върнах се! (Вижте как се излага - Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/megan-markal-s-nagla-proyava-na-tarzhestvata-za-yubileya-na-kralicata-vizhte-me-varnah-se-vizhte-kak-se-izlaga-snimki/166297 Kliuki.net
Меган Маркъл с нагла проява на тържествата за юбилея на кралицата: Вижте ме, върнах се! (Вижте как се излага - Снимки)

Меган Маркъл за пореден път показа, че единственото, което я интересува, е да бъде център на внимание, видя kliuki.net.

Актрисата наруши всички кралски протоколи, само и само да бъде забелязана по време на тържествата за юбилея на Елизабет II. Вместо да пътува кротко в автомобила, който трябваше да откара нея и Хари до Бъкингамския дворец, тя реши да смъкне прозореца му, за да се покаже на хората.

Очевидно недоволна, че съперницата й Кейт Мидълтън получава открита каляска и цялото внимание на местните. Докато самата тя трябва да пътува инкогнито, в кола със затъмнение прозорци. Реакцията на съпруга й принц Хари е повече от красноречива.

Докато Маркъл се подава от прозореца, той изглежда видимо напрегнат и не твърде доволен от действията й. Още повече, че само преди няколко месеца лично той обяви, че причината с Меган да не се връщат в родината му е страх за безопасността им.

„Когато умираш от ужас да не би да те убият, но в същото време се показваш през прозореца на колата, за да могат да те видят всички и да те снимат“, хилят се онлайн зевзеци. Които са категорични, че самодоволната усмивка на Меган говори само едно: „Вижте ме, върнах се!“.