Меган Маркъл с бебешко парти за 500 бона (Снимки + как я глезят в САЩ)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл с бебешко парти за 500 000 долара

Това се казва да си принцеса! Приятелите на Меган Маркъл пръснаха 500 000 долара, за да й организират наистина кралски празник. Бебешкото парти на херцогиня Съсекс надмина и сватбата, макар да бе в доста по-тесен кръг.

Компанията се събра в частен пентхаус в центъра на Ню Йорк, където нощувката е 75 000 долара на нощ, а той е ангажиран за два дни. А на следващия ден изпратиха херцогинята с частен самолет за 250 000 долара, за да се прибере в Обединеното кралство.

Петте нощувки на херцогинята в хотел „The Mark“ са стрували около 10 000 долара. А охраната, вечерите и някои други екстри са й излезли още около 20 000 долара. Крайната сума  за купона е около 430 000 долара, твърдят от обкръжението на принцесата. От двореца потвърдиха това, като споделиха, че всички разходи са поети частно. И нито цент от кралския бюджет не е бил похарчен за това.

Меган разполага с лично състояние от около 5 милиона долара. Но се смята, че благодарение на умелите финансисти на кралицата то е увеличено двойно. Нищо чудно, че в резултат на това принцесата си купува абсурдно скъпи тоалети. И частни пътувания, които иначе биха предизвикали бунт.

Иначе подаръците не бяха по-малко скъпи от купона. Смята се, че сред тях са златни фигурки, дървени играчки, люлки, кончета, сребърни дрънкалки и още куп неща.

Що се отнася до гостите, световният светски елит присъства на купона. Виктория Бекъм, Амал Клуни, Приянка Чопра, Серина Уилямс, Джесика Мълруни са само част от дамите, които са забавлявали Меган на партито.

Херцогинята си тръгна от купона с тесен клин, маратонки, спортно яке и дебело палто. При това въобще не си даде труд да се крие от камерите.

Меган Маркъл с бебешко парти за 500 000 долара снимки Инстаграм

Меган Маркъл с бебешко парти за 500 000 долара снимки Инстаграм

5-дневното бягство на бъдещата майка се превърна в истинско шоу в Ню Йорк. Фотографите следваха принцесата навсякъде, а тя очевидно се забавляваше с цялото внимание.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар