Меган Маркъл стои зад скандалните твърдения за Кейт в английската преса? (Всичко за цирка)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл май се опитва да злепостави Кейт дори и отвъд Океана

Вече седмица фенове на херцогинята на Кеймбридж обсъждат статия, посветена на нея в британското списание „Tatler“, в която източници от кралското семейство разкриват на журналистката Анна Пастернак интригуващите тайни за Кейт Мидълтън и нейното семейство.

Съпругата на принц Уилям беше възмутена от публикуваните материали. Двойката дори нае адвокати, за да опровергаят написаното, но изданието каза, че няма да се откаже от написаното, тъй като разчита много за достоверността им на своя източник.

Меган Маркъл

Снимка: Daily Mail

В скандална ситуация се появи нов обрат. Оказва се, че Пастернак се е сприятелила с Ванеса Мълроуни, която от своя страна е близка роднина на Джесика Мълроуни. Последната е най-добрата приятелка на Меган Маркъл. Според слуховете дизайнерката е запознала звездата от „Костюмари“ с принц Хари. Тя също се грижеше за бебето Арчи, когато родителите му отлетяха за Лондон този март.

„Пастернак се придържа към своята история и казва, че има надеждни източници. Тя е приятелка с Ванеса Мълроуни, която преди е работила за „Tatler“, но сега живее в Канада. А снахата на Ванеса – Джесика е най-добрата приятелка на Меган. Много интригуващо “, казва източник пред „The Sun“.

Все пак не се отбелязва, че Маркъл е информаторът на Пастернак. Херцогинята на Съсекс не би могла да е наясно със ситуацията в двореца Кенсингтън, тъй като е далеч от него, но пък може да е коментирала дали е имало кавга между нея и Кейт Мидълтън преди сватбата си, пише slava.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар