Меган Маркъл стана двойна заради бебето (Херцогинята не спира да пълнее)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл продължава да пълнее покрай бебето

Бременната Меган Маркъл не спира да пълнее заради бебето. Съпругата на принц Хари се е окръглила, но въпреки това изглежда очарователно. Опитите на херцогинята да скрие наедряващата си фигура зад специално ушити за нея тоалети, все повече се провалят. И докато мнозина се питат дали Меган не е бременна от по-рано, или не чака близнаци, то други коментират, че май няма да й е лесно да отслабне, след като роди.

За разлика от Кейт.

„Само за няколко седмици тя стана двойна. Изглежда чудесно, но въпреки това е малко странно, че така рязко напълня“, коментират из форумите.

„Изглежда по-скоро дебела, а не бременна. Дори коремът й личи по-малък отколкото беше по-рано“, смаяно отбелязват други.

Самата Меган не изглежда особено притеснена, че качва така килограми. Вместо това се появи сияеща на премиера на нова постановка на театър „Хамилтън“ и се видя и със звездите от пиесата. Тя много внимаваше камерите да не я снимат в анфас, тъй като тогава фигурата й изглежда най-широка. Вместо това се стараеше да застане под ъгъл, за да скрие този факт.

При все това феновете и поданиците на кралицата я посрещнаха изключително топло и сърдечно. Голяма част от тях отбелязват, че херцогинята изглежда много добре, макар и наедряла по този начин.

„Просто е очарователна“, „Отива й да е бременна“, коментират възторжено приближени до кралското семейство. Феновете също са на мнение, че Меган изглежда в доста добра форма, като бременна. Завистливи аристократки от обкръжението на принца обаче злобничко подмятат, че след раждането, тя може и да не си възстанови крехката фигура.

Бременната Меган Маркъл стана двойна сн. Фейсбук

Бременната Меган Маркъл стана двойна сн. Фейсбук

А някои подмятат, че тогава Хари едва ли ще я намира за достатъчно привлекателна, особено като се има предвид факта, че и двете му приятелки бяха стройни като фиданки. Явно желаещите да играят ролята на новата Камила не са малко.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Меган Маркъл стана двойна заради бебето (Херцогинята не спира да пълнее)”

  1. Речника

    Ное. 24. 2018

    Няма израз “ В анфас“. Казва се само АН ФАС, БЕЗ „В“. „ан“ = в
    Малко четете, повечко обща култура няма да ви навреди, освен „коремчето“ на н’ ам коя си!

    Reply to this comment

Добавете коментар