Меган Маркъл със специален подарък за дъщеря си (Вижте какво иска да й завещае)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл мечтае за момиче, купила й е дори подарък

Меган Маркъл тайно се надява дъщеря й един ден да поеме по нейните стъпки и да стане актриса. Холивудската звезда, която се отказа от кариерата си, за да бъде принцеса, вече прави планове за бъдещето на наследничката си. Въпреки че не е официално обявен полът на бебето, по всичко изглежда, че тя вече знае какво ще бъде. И дори й е купила специален подарък.

„Когато разбрах, че ще има трети сезон на сериала „Костюмари“, реших да се поотпусна малко с парите. И си купих подарък. Много специален подарък. Похарчих 5000 паунда за часовник“, споделя Мег пред списание „Здравей“ в САЩ.

Става въпрос за Cartier Tank Française — луксозна серия часовници, които са изключително скъпи. „Надписах го. Отгоре пише „От ММ за ММ“, откровеничи актрисата.

Гравираният надпис означава от „Меган Маркъл за Меган Маркъл“, като тя се надява един ден той да бъде оставен на дъщеря й. Именно за това принцесата е много щастлива от покупката и вярва, че бебето ще е момиче.

Засега двамата с Хари не са коментирали пола на бебето, но е факт, че дукесата на Съсекс не се и опитва да крие бременността си. На втория ден от турнето тя призна, че е малко уморена и кара само на адреналин, но въпреки това е повече от въодушевена, че се намира там.

Меган Маркъл вече купи подарък за дъщеря си сн. Инстаграм

Меган Маркъл вече купи подарък за дъщеря си сн. Инстаграм

Изпитанията за красавицата обаче едва започват. В следващите три седмици тя ще трябва да посети множество различни инициативи в Австралия, да открие заедно с Хари игрите в Сидни, а след това да се отправи към Тонга и Фиджи. Принцесата после трябва да се върне отново на континента и едва тогава в Лондон. А предвид факта, че в програмата на двамата има по минимум 7 ангажимента на ден, това си е доста изтощително за една бъдеща майка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар