Меган Маркъл скри излишните си кила с тъмни и дебели дрехи (Вижте как се навлече в топлото – Снимки)

Меган Маркъл скри излишните си кила с тъмни и дебели дрехи (Вижте как се навлече в топлото – Снимки)
5 (100%) 1 vote

Херцогинята втрещи с поло и палто при 26 градуса топлина на първата си публична поява в Ню Йорк

Меган Маркъл и принц Хари пристигнаха в Ню Йорк, където посетиха Световния търговски център, възстановен след събитията от 11 септември 2001 г. Там двойката се срещна с кмета на Ню Йорк Бил де Блазио и семейството му, както и с губернатора Кейти Хокул. След това херцогът и херцогинята посетиха мемориала посветен на 11 септември на мястото на разрушените кули. Заслужава да се отбележи, че това е първата съвместна публична изява на Меган и Хари след раждането на дъщеря им Лилибет през юни тази година.

Херцогинята е прекалено навлечена на фона на останалите
Снимкс: Инстаграм

В памет на жертвите на терористичния акт двойката се облече в черно. И това се превърна в причина за жестоки шеги и критики в социалните мрежи. Меган облече палто, тясна блуза с поло яка и широки панталони – и меко казано, тя беше доста навлечена  за сезона. В Ню Йорк бе плюс 26 градуса по Целзий, което си е доста топло време.

„Ще се научи ли някога да носи дрехи, подходящи за случая и времето? В града е горещ ден, а тя е с висока яка и палто “, каза рязко един от коментаторите, предават от ok-magazine.ru.

Съпругата на принц Хари определено е наедряла в бузите, които няма как да скрие с дрехи
Снимки: Инстаграм

А други твърдят, че след второто раждане младата майка е напълняла и все още не е готова да демонстрира перфектната си фигура. А черното, както знаете, крие визуално излишни килограми – особено в такова стилистично решение като на херцогинята Съсекс.

За сметка на неподходящото си облекло лицето на Меган Маркъл сияе и тя изглежда щастлива. Явно месеците на изолация не са били лесни за свободолюбивото и амбициозно момиче.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар