Меган Маркъл сияе на разходка с Арчи в Канада (Херцогинята заживя като обикновен човек)

Меган Маркъл сияе на разходка с Арчи в Канада (Херцогинята заживя като обикновен човек)
3 (60%) 2 votes

Меган Маркъл сияе с Арчи, опитва се да живее като обикновен човек

Меган Маркъл сияе от щастие в Канада. Актрисата заживя почти като нормален човек в Северна Америка. Веднага след като обяви намерението си да се оттегли от кралския двор като висша аристократка, брюнетката се върна към нормалния си начин на живот.

За изненада на всички, Меган заряза скъпите тоалети и луксозните чанти и бижута. Вместо това херцогинята предпочита да се облича скромно и ненатрапчиво. Гардеробът й по време на сутрешните разходки с Арчи и кучетата, струва по-малко от 200 долара, като Меган се е лишила и от други екстри.

Херцогинята сама пазарува, сама готви и чисти имението, което двамата с Хари обитават в момента. Предполага се, че двойката ще си купи малка къща край Ванкувър или Торонто, където да прекарат първите няколко години с Арчи, докато си стъпят на краката. Хари разчита и на наследството на майка си — около 33 милиона долара, а Меган има събрани около 4 милиона, които повери на управленски тръст, докато изпълняваше кралските си задължения.

В момента обаче младата майка си е взела почивка и прекара последните две седмици наслаждавайки се на свободата си. Тя шофира сама, разхожда се с бебето, видя се с приятелки и се опита да се върне към стария живот на свободна жена.

Меган Маркъл сияе с бебето в Канада сн. Инстаграм.

Меган Маркъл сияе с бебето в Канада сн. Инстаграм.

Известно е, че двамата с Хари планират да превърнат името „Съсекс“ в търговска марка, а брандът вече се оценява на стойност 700 милиона лири. Отделно, Меган планира да си сътрудничи с големите търговски компании като „Амазон“. И приходите, които ще спечели са близо 400 милиона. С такова състояние, двойката спокойно може да си покрие годишните разходи за охрана, без да взима и една лира от британските данъкоплатци. А междувременно Меган се опитва да живее като обикновен човек — далеч от дворцовия блясък и строгия протокол.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар