Меган Маркъл се показа след раждането (Херцогинята по-пухкава и отпреди)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл се показа след раждането, не може да си върне фигурата

Меган Маркъл се показа след раждането. Херцогинята на Съсекс се появи за официалния рожден ден на кралицата. Тя видимо продължава да се възстановя, но е все така пухкава, както преди.

За разлика от Кейт, която миналата година след раждането на малкия Луи, вече демонстрираше супер форма, Меган далеч не се възстановява толкова бързо. Младата майка демонстрира наедряло коремче, но пък бузките й са изчезнали.

За представянето си Меган избра тъмносиня рокля с шапка, като седеше заедно с Кейт, Камила и Хари в една карета. Разпределението на местата беше доста многозначително. Трите херцогини демонстрираха, че са в прекрасни отношения и се разбират прекрасно. А присъствието на Хари разсея слухове за напрежение между него и снаха му.

Това е първа поява за Меган, след като роди бебето си. Херцогинята се възползва от правото да остане в майчинство и два дни след като роди се показа с малкия Арчи Харисън и се скри от очите на света. Първоначалният план бил да остане два месеца в майчинство, но се очаква да остане с бебето поне до края на есента, точно като Кейт по-рано.

Иначе двете херцогини се постараха окончателно да разсеят слуховете за разрив помежду им. Отношенията, които демонстрираха бяха наистина приятелски. В момента двете имат и доста общи теми – майчинството, кралския протокол, бебетата. Отделно от това, Меган очевидно е започнала да се адаптира към строгите изисквания на кралското семейство и е променила поведението си. Сега вече в синхрон с порядките на кралското семейство.

Меган Маркъл се показа след раждането сн. Инстаграм

Меган Маркъл се показа след раждането сн. Инстаграм

Както е известно, около бившата актриса се носят множество спекулации от мотивите й да се омъжи за принц, до гафовете й в двора. Въпреки това обаче тя устоя на ударите и днес изглежда е успяла да се задържи на върха.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар