Меган Маркъл се отрече от семейството си: Вече нямам баща! (+ Как Томас Маркъл публично я зашлеви за обидата)

Меган Маркъл се отрече от семейството си: Вече нямам баща! (+ Как Томас Маркъл публично я зашлеви за обидата)
5 (100%) 2 votes

Меган Маркъл се отрече от баща си, Томас бесен, публично я зашлеви

Меган Маркъл се отрече официално от баща си. Приятели на актрисата с огромно удоволствие съобщиха на британските таблоиди, че тя е взела решение да прекъсне всички връзки с родителя си. „За нея това е много тежък избор. Но тя иска да предпази Арчи и съпруга си от роднините си, затова е взела решение да прекъсне всички връзки с баща си. Той вече не съществува за нея и тя е принудена да се примири“, разкриват те,  пред „Сън“.

Със сигурност изявлението на Меган, че вече няма баща е стигнало до ушите на Томас Маркъл. Бившият режисьор по осветлението избухна пред американските медии, като заяви, че е уморен да се прави на призрак.

Публична плесница

„Омръзна ми да мълча. Омръзна ми да ме хулят, омръзна ми от лъжи и неистини. Как може хора, които не ме познават да ме съдят? Защо Хари никога не дойде да поиска ръката на Меган от мен, както се полага, а ми се обади по телефона? Защо никой от тях не ми изпрати една снимка на Арчи, когото съм виждал само в интернет? Нима не заслужавам поне една снимка на внука си, която да сложа в рамка до тази на Меган.

Да, сбърках и съжалявам за това. Надявах се, че след като роди Меган ще омекне, но стана още по-лошо. Писна ми да се отнасят с мен, все едно съм призрак. Имам много какво да кажа и няма да мълча.

Преди няколко дни тя заяви, че не е имала възможност да си плаща образованието и е разчитала на стипендии и държавни помощи. Това не е вярно. Аз платих образованието на Меган до последния цент. Платих следването й, платих пътуванията й до Англия и Испания, платих и стажа й в Аржентина. Имам извлечения, които доказват това. Писна ми от лъжи и неистини. Обичам дъщеря си, тя е любимото момиченце, но се е самозабравила. Тя разби сърцето ми и аз няма да мълча, докато истината не излезе. Имам много какво да кажа“, заяви още Томас Маркъл, който е бесен на Меган за обвиненията срещу себе си. И най-вече, че го изключи от живота на бебе Арчи, пише „Дейли мейл“.

Бащата на Меган Маркъл я попиля сн. You Tube

Бащата на Меган Маркъл я попиля сн. You Tube

Със сигурност се очаква грандиозен сблъсък между двамата след публичната плесница, която удари на нея и Хари. Още повече, че на уморения тъст му писна да мълчи…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар