Меган Маркъл се оказа скрита лимонка

Меган Маркъл се оказа скрита лимонка
2 (40%) 1 vote

Меган е чистофайница и половина

Съпругата на принц Хари – Меган Маркъл, се оказа скрита лимонка.

Преди съдбовната й среща с принц Хари, актрисата поддържаше активно лайфстайл блога си. При все, че когато двамата решиха да се обрекат на вечна вярност, тя бе принудена да го закрие, част от информацията не е загубена завинаги.

Меган Маркъл

Меган е чистофайница и половина

Оказва се, че някои от навиците на Меган Маркъл може да се окажат много полезни. Тя има основно правило и нещо много важно, което носи винаги със себе и, когато се качва на самолет.

Поради професията си, звездата от сериала „Костюмари“ често е трябвало да пътува. В този ред на мисли, Меган Маркъл определено е наясно какво може да се случи по време на полет и какво е добре да има под ръка.

Оказва се, че херцогинята на Съсекс винаги е носела със себе си ароматизирани кърпички за дрехи. Те предават уникален аромат на чисто на всичко и няма опция вещите ви да замиришат зле по време на дълъг път.

Този гениален лайф хак позволява нещата в куфара ви да запазят свежестта си за много дълго време. Бъдещата съпруга на внука на британската кралица съветвала кърпичките да се поставят между дрехите.

„Дрехите ви ще миришат свежо, не само когато пристигнете до желаната дестинация си, а и когато се връщате у дома“.

Всъщност още преди пандемията, Меган била маниачка на тема чистота и блясък. Настоящата съпруга на принц Хари много държала да дезинфекцира всичко и винаги имала продукт за тази цел. Това правела не само у дома, но и в самолета, преди да се докосне до каквото и да било, разкриват нейни близки, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар