Меган Маркъл се издаде, че е забременяла преди сватбата (Вижте как)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл сама се издаде, че е била бременна преди сватбата

Меган Маркъл се издаде, че е чакала бебе още преди сватбата. Херцогинята на Съсекс сподели с фенка навръх Коледа, че раждането е много, много скоро. Освен това неволно разкри и причината за раздора между нея и принц Уилям.

„Не остана още много. По-голямата част от бременността мина“, каза Меган пред своя почитателка в Сандрингам. След което защитнически сложи ръка върху корема си. Предвид факта, че херцогинята изглежда в доста напреднала бременност, която не подхожда на жена в петия месец, веднага се появиха спекулации, че май бебето ще се роди по-рано от предвиденото. Или, че са близнаци.

Други пък смятат, че Меган сама се е издала, че е забременяла преди сватбата. Явно херцогинята не е искала по никакъв начин да рискува брака си с принц Хари и е искала да се застрахова, че връзката им ще бъде по-стабилна с едно дете. Според клюки от двореца именно това е скарало Уилям и брат му. Принцът не е бил уверен, че младата съпруга на малкия му брат може да се справи с всички кралски отговорности, още повече, че скандалното й семейство продължава да провокира неловки ситуации и да излага и кралската фамилия.

Меган Маркъл се издаде, че е забременяла преди сватбата сн. Инстаграм

Меган Маркъл се издаде, че е забременяла преди сватбата сн. Инстаграм

Хари от своя страна защитава жена си, но разкритията, че херцогинята може би е поизсилила нещата като е забременяла още преди сватбата, явно са си казали своето. „Ако не е бременна с близнаци, с този корем със сигурност в седмия, че дори и в осмия месец. Като нищо ще роди доста по-рано от обявеното“, твърдят още придворни. Именно това е и причината тя и принц Уилям да са в лоши отношения. Бъдещият крал не искал да види брат си обвързан с някоя жена по принуда, а наистина да е щастлив с нея. И очевидно именно това е причината двамата да не се понасят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар