Меган Маркъл свали брачната си халка! (В криза ли е бракът й с Хари? – Подробности)

Меган Маркъл свали брачната си халка! (В криза ли е бракът й с Хари? – Подробности)
4 (80%) 1 vote

Меган Маркъл не носи брачната си халка, отказа да придружи Хари и на Великденската служба

Меган Маркъл подсили слуховете, че отношенията й с кралското семейство, а от там – и със съпруга й принц Хари, са силно разклатени.

През последните дни тя придружи съпруга си по време на Деня на нацията. По този повод тя смени две визии – тревистозелен костюм, който по-късно замени с бяло и изискан комплект.

Меган Маркъл

Снимка: Daily Mail

Херцогинята на Съсекс вече е в късен етап на бременността и все по-често се отказва от неудобните рокли заради удобни тоалети, в които се чувства комфортно. Нещо обаче шокира Острова, а според много хора това е безпогрешен сигнал за края на връзката между Меган и Хари. Красивата брюнетка направи нещо, което според медиите във Великобритания е непростимо и сочи най-лошото.

Меган е махнала сватбения си пръстен. Той бе направен от диамант от бижута на Даяна и е безкрайно важен за принц Хари. Именно затова е много важно Маркъл да не го сваля от ръката си. Според британските издания това е красноречив сигнал за криза в брака им още преди да са чукнали първата си година.

Според лекарката Сара Джарвис обаче обяснението е напълно различно и няма нищо притеснително в действията на херцогинята на Съсекс.

Меган е в късен етап на бременността. В нейното състояние е абсолютно нормално краката и ръцете й да се подуват. Именно това пречи на съпругата на принц Хари да носи халката си или каквито и да е пръстени „Това е напълно естествено”, твърди лекарката, предават от Blitz.bg.
Любопитното обаче е, че Меган пропусна и традиционната Великденска служба, на която присъства цялото кралско семейство, в това число и Хари. Без нея обаче..

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар