Меган Маркъл ражда на рождения ден на кралицата (Херцогинята съвсем се издаде и за пола на бебето)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл ражда на рождения ден на кралицата, бебето — момиче

Меган Маркъл развали най-голямото удоволствие на британците. Да залагат. Херцогинята на Съсекс вече се издаде съвсем за пола на бебето, а освен това разкри и кога ще се роди — на рождения ден на кралицата.

Меган вече обяви, че се очаква да роди детето си през април. Букмейкърите залагаха за деня на раждането, но херцогинята се погрижи да им развали и това удоволствие, след като подшушнала, че терминът й е около рождения ден на кралицата. По всяка вероятност раждането ще е планирано, така че бъдещата майка ще роди първото бебе на Хари на рождения ден на баба му — Елизабет Втора.

Залозите за тази дата паднаха драстично, тъй като букмейкърите са наясно, че херцогинята е напълно способна да направи точно това. Още повече, че Меган полага отчаяни усилия да я приемат в кралското семейство. И явно гардеробът за 500 000 лири и раждането на рождения ден на кралицата са нейните начини да направи това.

Меган вече успя да съсипе и друг любим залог на британците — полът на бебето й. Стана традиция в Англия да се залага за пола на кралските бебета. Кейт и Уилям пазеха до последно новината в тайна, както и датата на раждане. Националното забавление на англичаните явно не се харесва на новата им принцеса, която вече потвърди, че очакват момиче с Хари.

Бременната Меган Маркъл ражда на рождения ден на кралицата сн. Инстаграм

Бременната Меган Маркъл ражда на рождения ден на кралицата сн. Инстаграм

„Тя носи бяло, розово, червено… Въобще, ако не е задължена по някакви церемониални или други причини да носи различен цвят дрехи, ще остане изцяло в розовата гама. И ако това не е най-красноречивото доказателство, че ще имат момиче с Хари, здраве да е. Кралицата отдавна е въвела цветовете като свой собствен език, а снахите й я следват неотклонно“, коментират запознати. На британците им остана да залагат само за името на бебето, но и там вече има съмнения, че е избрано. И е много вероятно малката принцеса да се казва Мери Елизабет Даяна — кръстена на бабата на кралицата, Елизабет й и майката на принц Хари.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар