Меган Маркъл работела като стриптийзьорка! (Скандални разкрития за годеницата на принц Хари)

Меган Маркъл работела като стриптийзьорка! (Скандални разкрития за годеницата на принц Хари)
5 (100%) 1 vote

Меган Маркъл крие не особено порядъчно минало, от Бъкингам се опитват да го потулят

Меган Маркъл заработвала като стриптийзьорка, за да се издържа

Меган Маркъл работела като стриптийзьорка! Британският вестник Daily Mail извади наяве пикантни разкрития от миналото на годеницата на принц Хари. Което е всичко друго, но не и безупречно, каквито уж са изискванията за новите членове на британската кралска фамилия.

Оказа се, че Меган се е занимавала с две от най-скандалните професии изобщо, за да успява да се издържа. И то преди да стане актриса, което също се счита за срамна професия от страна на Бъкингам. С оглед на предишните й занимания обаче, това си е направо подходящо занимание.

Меган МаркълОт британската медия разкриват, че преди кариерата си на малкия екран, Меган е била стриптизьорка и масажистка. А както всички знаем, жените занимаващи се с тези професии не се приемат с много добро име в обществото.

Сега остава въпросът дали от Бъкингам са наясно със скандалните подробности от миналото на бъдещата принцеса. И да знаят, със сигурност ще се опитат да го потулят, хилят се онлайн зевзеци.

От друга страна, подобно пикантно минало би било проблем само, ако Меган стане кралица, т.е. Хари се възкачи на престола.

А това е много малко вероятно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар