Меган Маркъл продава любовното гнездо в Канада (Вижте къде живя 2 години с принц Хари)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл продава любовното си гнездо в Канада

Меган Маркъл продава любовното си гнездо в Канада. Актрисата и принц Хари почти две години се криеха там от фотографите. Любовното гнездо на двойката бе обект на любопитство от не един и двама папараци. Днес всички могат да видят къде са живели влюбените, преди да се преместят в двореца Кенсингтън.

Къщата се продава на цена от 800 000 лири, а средствата ще останат в личната сметка на Меган. Подобно на принцеса Даяна, и новата принцеса смята да завещае личното си състояние на децата, които ще имат с принц Хари.

За да се окажете сред щастливците, които се радват на дома на новата принцеса, трябва да минете през строги проверки. Дори и само за оглед, посетителите ще бъдат проучвани внимателно.

Причината е нежеланието на Меган и Хари някои лични неща, които са оставили там, да се окажат на аукцион, или някой да търгува с мебели и предмети от дома, в който са живели. Двойката се сгоди миналата седмица, а сватбата, която се очаква да бъде догодина, се превърна в голямо светско събитие.

След нея двамата ще живеят в дома на Хари в Кенсингтън, а домът на Меган в Торонто ще бъде продаден. От снимките, които излязоха в мрежата, става ясно, че жилището е било доста комфортно и удобно.

Вътрешният двор е бил любимо място на кучетата на актрисата, а и на самата нея. Меган обзавежда с много вкус дома си — в бяло и сиво, цветове, които преобладават и в лондонския й дом.

Двуетажната къща изглежда старомодна и непретенциозна, дори и за една успяла актриса. С две спални, две бани, отворена дневна с трапезария на първия етаж, и малък двор, тя е доста семпла.

Меган Маркъл продава любовното си гнездо с принц Хари

Меган Маркъл продава любовното си гнездо с принц Хари

И все пак влюбените прекарват тук едни от най-щастливите си моменти. Тъй като обаче и двамата смятат трайно да заживеят в Англия, актрисата реши, че е по-добре да продаде дома си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар