Меган Маркъл призна: Хари не искаше да идва в Канада (Принцът се бои за близките си)

Меган Маркъл призна: Хари не искаше да идва в Канада (Принцът се бои за близките си)
4.33 (86.67%) 3 votes

Меган Маркъл призна, че Хари се чувства зле в Канада

Меган Маркъл призна, че принц Хари не е искал да се връща в Канада. Пред свои приятели херцогинята сподели, че почти е принудила съпруга си да се върне в Северна Америка след завръщането им в Англия. Причината е, че принцът се чувства самотен без семейството си и особено притеснен за близките си.

„Хари беше много притеснен за баба си и баща си. Той многократно им напомни да бъдат предпазливи и да се пазят предвид цялата епидемия. Цяло щастие бе за мен, че успях да напусна страната, преди да започне цялата тази лудост. Той се върна, но е много натъжен за тях“, признава актрисата.

Самата тя е наредила да се използват предпазни средства в целия им персонал. В момента двамата са изолирани в имението си в Канада, но по думите на Меган не седят безпомощни у дома. Херцогинята се надява да имат възможност да помогнат на хората по света със съвети, морална подкрепа и послания в социалните мрежи, пише „Дейли мейл“.

Въпреки че Хари се прибрал в Канада, за да бъде до Меган и детето си, и като семейство да се справят със ситуацията, той има основания за тревога. Кралицата отказа да напусне Бъкингам миналата седмица, въпреки съвета на COBRA — съвета за сигурност към монарха. При все това преди ден тя все пак прие да я заточат в Уиндзор. Принц Филип, който също се намира в изолация, най-вероятно обаче ще остане в Сандрингам под карантина. А причината двамата да са разделени е, че кралицата все пак остава социално активна, въпреки че прие да напусне Лондон.

Меган Маркъл и Хари в паника за кралицата сн Инстраграм

Меган Маркъл и Хари в паника за кралицата сн Инстраграм

Що се отнася до Меган и Хари, двойката планира да остане в Канада, поне докато кризата отшуми. Въпреки че вече се заговори, че двамата ще гостуват на кралицата лятото в Балморал. И предвид носталгията на принца по семейството му, много е възможно да обмислят по-трайно завръщане в Англия, след като суматохата около тях приключи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар