Меган Маркъл празнува ЧРД в Шотландия (Вижте какъв подарък й подготвя кралицата)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл празнува рожден ден в Шотландия

Меган Маркъл посреща 38-я си рожден ден в Шотландия. Съпругата на принц Хари е получила покана от кралица Елизабет, да й гостува през месец август, когато е празникът й. Тя и съпругът й ще отбележат събитието в тесен семеен кръг, а компания ще им правят най-близките им роднини от семейството.

Кралицата е очарована от новия си правнук Арчи Харисън и настоявала да прекара повече време с бебето и херцозите на Съсекс. Предвид факта, че шотландската резиденция на кралицата — Балморал, е едно от най-любимите жилища на кралицата, поканата за гостуване там е повече от специална.

Елизабет вече е одобрила плана за подготовка за празника на Меган, като за партито ще бъде изработена специална торта. Ще бъде организирана и празнична вечеря, като менюто се пази в тайна.

Най-големия жест на кралицата към новата й снаха обаче, не е поканата. В действителност Елизабет има друга причина да покани двойката в Шотландия. Тя възнамерява да подари цяло едно крило от замъка на Меган и Хари. Подобен жест на внимание от нейна страна действително е знак за изключителна щедрост.

Междувременно придворните разкриват, че херцогинята на Съсекс си е взела бележка и в месеците, докато е в майчинство, планира да промени коренно поведението си и начина си на живот. След забележките за екстравагантното пилеене на пари, тя е започнала да се ограничава и то не само до гардероба. Меган и Хари разчитат на бавачка за бебето, но всички останали дейности у дома се извършват от херцогинята.

Меган Маркъл празнува рожден ден в Шотландия сн. Wikimedia

Меган Маркъл празнува рожден ден в Шотландия сн. Wikimedia

Двамата дори нямат постоянно нает домашен персонал, а само от време на време, при нужда викат служители от двореца за помощ. Меган също така сама кърми бебето и по-често е в Уиндзор, отколкото във Фрогмор. Освен това херцогинята е ограничила и административния си персонал, като се надява там също да спести разходи на данъкоплатците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар