Меган Маркъл потроши милиони, за да роди кралското бебе (Вижте как се глези)

Гласувайте за статията

Меган Мекъл пръсна 1,5 долара за бебе Арчи, ето какъв лукс си позволи по време на бременността и раждането

Меган Маркъл ще се окаже най-глезената кралска снаха в историята на британската монархия. Американката си позволи да похарчи милион и половина долара на данъкоплатците със замах. За разлика от другите кралски мами, които бяха по-скромни се съобразиха с консервативните разбирания в кралството.

Бебето Арчи, бе представено на света. Но заедно с него бе изчислена сметка какви разходи е направила майка му по време на бременността си и раждането.

Кплаж: crnobelo.com

Малко преди да роди херцогинята присъства на бебешко парти. Организирано от нейните американски приятелки в Ню Йорк. За което пропиля стотици хиляди долари. С постъпката си тя вся смут сред поданиците на Острова. Които нямат такава традиция и не виждат смисъл да се трошат толкова много пари.

Колаж: crnobelo.com

По време на деветте месеца, през които бе бременна Меган бе облечена само в дизайнерски дрехи. За които се говори, че струват повече от половин милион.

Колаж: crnobelo.com

Бъдещата майка се наслаждаваше на спа почивки с принц Хари както и на акупунктурни процедури. Самото раждане, което бе обвито в пълна мистерия бе в луксозна частна болница.

Колаж: crnobelo.com

Позовавайки се на факта, че бюджетът на херцогинята по време на бременността и раждането е твърде голям специалисти и експерти са изчислили по отделно колко струва всеки един детайл от сметката, предават от crnobelo.com.

Ето какви луксозни разходи направи херцогинята:

  • Бебешкото парти в Ню Йорк – 50 400 долара
  • Обзавеждане на детска стая – 504 246 долара
  • Акупунктурни процедури – 11 300 долара
  • Спа почивка – 42 900 долара
  • Раждане в частна луксозна болница – около 20 000 долара
  • Дизайнерски тоалети за бременни – 700 000 долара
  • Първа фотосесия с Арчи – 2 653 долара

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар