Меган Маркъл планирала бягството от Англия много преди сватбата! (Още разкрития + защо се скара нарочно с Кейт и Уилям?)

Меган Маркъл планирала бягството от Англия много преди сватбата! (Още разкрития + защо се скара нарочно с Кейт и Уилям?)
5 (100%) 1 vote

Меган Маркъл ще се окаже доста по-хитра, отколкото си мислехме

Херцогинята на Съсекс определено обича да е в крак с времето и още повече в устата на любопитните. Както изглежда, последните публикации в мрежата по неин адрес навеждат на някои доста обезпокоителни изводи. Разбира се, хората, които се занимават с документирането на събитията в двора, също дават материал за размисъл. Филмът „Хари и Меган: Африканско пътешествие“ от октомври 2019 г. се оказва особено провокативен. В него Меган Маркъл чистосърдечно признава, че животът ѝ като част от кралското семейство е труден.

Така някои изказвания на херцогинятта, запечатани във времето и върху филмовите ленти, всъщност навеждат експертите на доста авангардно мнение. Според запознати стъпка по стъпка Меган Маркъл на практика се е приближавала до заветния финал – Мегзит. Като нищо накрая нещата ще се подредят по не особено благоприятен за нея начин. Бягството ѝ от английския кралски двор вероятно е добре планирана стратегия, която датира още от преди сватбата ѝ с принц Хари.

Намеците, че най-атрактивната кралска снаха е нежелана в двора, безспорно нараниха най-близките на съпруга ѝ. На всичкото отгоре всички опити на Уилям и Кейт да обуздаят желанието на Меган да се махне, удрят на камък. А такива опити със сигурност е имало доста. Неочаквана изненада бе и разкритието, че Маркъл многократно е отклонявала щенията на херцозите на Кеймбридж да я въведат успешно във фамилията, коментира още tialoto.bg.

Така в крайна сметка може да се зададе един съвсем уместен въпрос – планирала ли е Меган Маркъл бягството си от Великобритания? Както изглежда, връщането назад във времето не е в нейна полза. Изказванията ѝ насочват именно към положителен отговор на въпроса. Дали въобще е имала намерение да се опита да се приспособи, може би вече е ясно. Жалко, че единствено принц Хари пострада най-много от ситуацията.

Меган Маркъл ще се окаже голяма хитруша

Меган Маркъл ще се окаже голяма хитруша
Снимка: фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар