Лъснаха още пикантни истории от миналото на Меган Маркъл

Гласувайте за статията

Всеки знае, че не цял живот е живяла в дворец

Още пикантни истории от миналото на Меган Маркъл видяха бял свят.

Оказва се, че не знаем почти нищо за една от любимките на кралското семейство на Великобритания – Меган Маркъл.

Меган Маркъл

Всеки знае, че не цял живот е живяла в дворец

Много малки момиченца си мечтаят да са като нея и да сбъднат своята приказка по подобен начин.
За всички е ясно, че херцогинята на Съсекс не е израснала в двореца и кралското семейство, а е водила бурен живот в САЩ, много преди да срещне Хари.

Животът й представлява огромен интерес за жителите не само на Обединеното кралство, но и за хората по цял свят. Наяве се появиха 5 неизвестни досега факта за Меган Маркъл, за които никой не е подозирал.

Меган Маркъл има калиграфски почерк
Още в училище учителите забелязали този дар на малката Меган. Малко по-късно тя го подплатила и с курсове. Преди да влезе в киното, тя дори изкарвала прехраната си благодарение на това. Актрисата пишела покани на ръка за различни събития.

Пишела покани на ръка за различни събития

Бъдещата съпруга на принца искала да се премести в Италия
В младостта си тя прекарала цял месец в тази страна. Обиколила Италия и се запознала с много нови хора. Историята обаче мълчи за това дали е имала бурна афера с някого там.
След като се върнала у дома Маркъл обмисляла да се премести в Италия, но все пак решила да се съсредоточи върху кариерата си.

Херцогинята на Съсекс е фен на бирата
Кой би си го помислил даже? Изглежда, че Меган винаги е водила здравословен начин на живот, а за това говори и блога й. В него има много рецепти коя от коя по-полезни. И то без бира.
Приятелите на Меган обаче уверяват, че в младостта си тя е нямала нищо против пенливата златиста напитка и доста често я консумирала. След като обаче станала част от кралското семейство забравила за това удоволствие.

Меган имала отношения с готвач и агент на недвижими имоти
Както знаете актрисата е имала връзки и преди брака си с принц Хари. Първият съпруг на звездата е продуцентът Тревър Енгелсън. Тя е имала връзка и с агент на недвижими имоти.

Маркъл има пластични операции
Това не е напълно вярно. Тази информация се върти упорито из таблоидите във Великобритания. Авторите на статиите поканиха хирурзи, които сравняват снимки на звездата преди и сега. Така те стигат до извода, че Маркъл се е подложила на ринопластика, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар