Бременната Меган Маркъл пак се оля (Пръсна 15 бона за дрехи за три ангажимента)

Гласувайте за статията

Бременната Меган Маркъл се оля с харчовете, пръсна 15 бона за три ангажимента

Бременната Меган Маркъл отново привлече вниманието на критиците с разходите си за дрехи. Докато херцогинята на Кеймбридж е известна с пестеливостта си, както и с умението да изглежда добре, дори и в по-евтини тоалети, нейната снаха не жали пари за маркови тоалети.

Тъй като гардеробът на Меган все още се попълва, тя доста щедро харчи от кралския бюджет за дрехи за официални ангажименти. Както съобщава британския „Дейли Мейл“, Меган е пръснала над 15 000 лири за три тоалета. И то само за една седмица.

Бъдещата майка си купила нова рокля, сако и обувки, като цената на целия тоалет възлизала на близо 5000 лири. Само сакото й струвало близо 2000 лири, обувките 440, а роклята около 1700 лири. Чантичката, която също е дизайнерска – от Каролина Херера, се оценява на още 800 лири. В този вид Меган се появила на среща на националния театър.

Скъпи удоволствия

Херцогинята блеснала в още по-скъп тоалет на посещение на среща на асоциацията на университетите. Меган била облечена в тоалет за 5500 лири. Само палтото от Живанши струвало над 2100 лири, роклята била още 2000 и може би нагоре, а обувките на висок ток стрували точно 625 лири, съобщават от изданието. Естествено, на тази среща не е минало и без бижута – обеци за 145 лири и гривна с опал на стойност 807 лири. Общата стойност на дрехите възлизала над 5000 лири, според първоначалните данни.

Бременната Меган Маркъл пръсна 15 бона за три тоалета сн. Фейсбук

Бременната Меган Маркъл пръсна 15 бона за три тоалета сн. Фейсбук

Черешката на тортата е посещението в център за помощ на жени изведени от рисковата улична среда в Бристол. Там Меган се подписа на бананите, отправяйки мили послания. Но в същото време дукесата прояви лошия вкус да се появи с тоалети за над 3000 лири. Роклята й бе на Оскар де ла Рента за 1400 лири, носеше бижута за 495 и палто за над 700 лири. Ботушите на Сара Флинт бяха за около 500 лири, а чантата на Ралф Лорън за 600. Не случайно британците се възмущават, че новата херцогиня не знае пестеливост. Въпреки че показва отличен вкус и стил.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар