Меган Маркъл – от бузесто, неизвестно девойче до принцеса (Вижте как се промени годеницата на принц Хари през годините – Снимки)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл се е променила до неузнаваемост от младежките си години до днес

Меган Маркъл вече не разговаря с приятелите си от детинство

Меган Маркъл се е променила до неузнаваемост от времето, в което е била никому неизвестно девойче до днес. Когато е сред най-обсъжданите личности в световен мащаб. Тъй като успя да омае един от най-желаните ергени – принц Хари. За когото ще се венчае следващата година.

Нейна близка приятелка от детинство – Нинаки Приди, с тъга си спомня времето, в което двете са били неразделни. Нинаки е била неотлъчно до Меган по време на първата й сватба – с продуцента Тревър Енгелсън.

Актрисата била на 30 години, когато пред повече от 100 гости обещала да се грижи и да подкрепя във всичко любимия си. А разкошното празненство продължило няколко дни!

Меган Маркъл„Мег буквално сияеше от щастие“, казва Нинаки. „Бяхме приятелки от 2-годишни, затова знаех, че тя винаги е мечтала да се омъжи“, добавя тя.

„Разплаках се, когато я видях в бялата рокля. Имаха много красива церемония на плажа. Бях много щастлива, че съм непосредствен участник в подобно тържество. И двамата написаха своите сватбени клетви. Те се обичаха толкова много…“, спомня си тя.

Нинаки добавя, че по това време Меган изиграла и първата си пълноценна роля в киното. „Това беше завладяващо време, тя се омъжи за този, с когото искаше да има деца“, добавя Приди.

Момичетата са неразделни от най-ранна възраст. Заедно са учили, заедно са пътешествали, споделяли са тайни и мечти, подкрепяли са се след тежките разводи на родителите си.

След като Меган се развежда с Тревър и се хваща с Хари обаче, тя се дистанцира от приятелките си. И вече категорично отказва да общува с тях, предават от Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар