Меган Маркъл отсвири срещата с кралицата (Актрисата отказа да се включи и по телефона)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл е отказала да се включи дори по телефона на срещата с кралицата

Меган Маркъл отрече твърденията, че е била умишлено изключена от историческата кралска среща на върха в Сандрингам. Тя обяснява, че е решила да остави преговорите по абдикацията на съпруга си, принц Хари, пише Дейли Мейл.

Говорителят на двореца Кенсингтън също отхвърли твърденията, че Меган е изключена и каза: „В крайна сметка, принцът и съпругата му решиха, че не е необходимо херцогинята да се присъедини“, предава „Дарик Нюз“.

В същото време принц Уилям се показа за първи път, откакто херцогът и херцогинята на Съсекс решиха да абдикират. Той участва в училищно бягане, след като се примири с уговорената емиграция на по-малкия си брат в Канада и отхвърли твърденията за дълбок разрив между двамата братя и техните съпруги.

Меган Маркъл

Снимка: България днес

След семейната среща в Сандрингам британската кралица оповести историческо и емоционално изявление, изразяващо съжаление за решението на Хари и Меган да разделят времето си между Канада и Великобритания, докато прекратят своите кралски задължения.

В изявлението си тя твърди, че приема желанието им, но съвсем умишлено нито един път не ги нарича с титлата им Херцог и херцогиня на Съсекс. Което, според запознати, е явен знак, че тя смята да ги лиши от кралското им звание, пише България днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар