Меган Маркъл отсвирила Камила още преди сватбата (Вижте как отрязала опитите й за подкрепа)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл отсвирила Камила още преди сватбата си

Меган Маркъл категорично отсвирила херцогиня Камила и съветите й по повод сватбата й с Хари, и живота й като кралска особа. Съпругата на принц Чарлз се опитала да предупреди снаха си, че няма да й е лесно да бъде член на кралското семейство, но Меган доста безцеремонно я отсвирила.

В опит да й помогне, Камила я поканила на няколко частни обяда още преди годежа и сватбата. И опитала да даде на Меган помощ и съвети, как да се справя с предизвикателствата.

Една приятелка на херцогинята на Съсекс споделя „Камила наистина искаше да й помогне. Тя я изведе на няколко частни обяда, за да й обясни колко е трудно да скочиш от нормалния си начин на живот в този на кралското семейство. Подобно на Меган и Камила понесе невероятно много негативи, а и до днес я държат отговорна за трагедията с принцеса Даяна. Меган й благодари, изслуша нейните съвети да не реагира на гневните заглавия и просто да изчака всичко да отшуми, но в крайна сметка твърдо отказа да я чуе. Кейт също й предложи подкрепа. Още при първата им среща й каза „Това е телефонният ми номер. Може да ми се обадите по всяко време, за вас винаги съм на разположение“, каза още тя пред „Дейли мейл“.

В крайна сметка двете не успяха да се разберат, а Меган дори се оплака, че Катрин открито я пренебрегвала. „Рядко се е интересувал дали сме добре“, сподели тя в интервю за ITV по-рано през миналата година.

Меган Маркъл отсвирила и опитите на Камила да я подготви за кралския живот сн. Уикимедия

Меган Маркъл отсвирила и опитите на Камила да я подготви за кралския живот сн. Уикимедия

По всичко изглежда, че кралското семейство е положило сериозни усилия, за да приобщи херцогинята към фамилията. Но в същото време самата тя не е пожелала да приеме съветите им насериозно. Накрая се стигна до разрив, който засегна всички. И принуди двамата херцози да напуснат страната.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар