Меган Маркъл отказа да срещне бебето с роднините (Вижте причините)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл отказа да срещне бебе Арчи с роднините, бои се от лошо влияние

Меган Маркъл се страхува за детето си и по тази причина няма да го срещне с роднините си. Херцогинята на Съсекс е била категорична, че нито баща й, нито сестра й Саманта Маркъл, а най-малко брат й Томас — младши, ще имат контакт с детето й. Причината е, че се чувства използвана и предадена от тях, затова и не желае да оказват лошо влияние на сина й.

Източници от двореца Уиндзор твърдят, че Меган вижда в Чарлз истинска бащинска фигура. И макар да не го приема за свой баща, тя разчита на свекъра си, че ще окаже добро влияние върху детето й, пише „Дейли мейл“.

Меган, освен това изразила огорчение, че собственото й семейство я предало за пари. Първо сестра й я изложила с нелицеприятни интервюта, а след това баща й инсценира подготовката си за сватбата с помощта на папарак, като взе щедро възнаграждение за това. Меган се чувствала изключително предадена от баща си. Той не само я разочаровал, но в крайна сметка я изоставил и на сватбата й. По тази причина бившата актриса не желае да има нищо общо с него, нито с останалите си роднини.

„Тя не прощава предателствата. Особено, когато са от най-близките й хора. Те я изложиха и унизиха пред целия свят дни преди сватбата й. Няма как да забрави и прости такова нещо“, споделят хора от обкръжението на бившата актриса.

Меган Маркъл няма да среща бебето с роднините си сн. You Tube

Меган Маркъл няма да среща бебето с роднините си сн. You Tube

Херцогинята на Съсекс е категорична, че не желае синът й да бъде засегнат от подобно опасно влияние. Тя дори признала, че се страхува за него, само от мисълта, че може някой от близките й да се приближи до него. Единствено майката на актрисата — Дориа Рагланд, ще има възможност да вижда редовно внучето си. Очаква се дори тя да окаже най-силно влияние върху него след родителите му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар