Меган Маркъл остана без прислуга (Херцогинята стана отчаяна домакиня, разчита само на майка си)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл става отчаяна домакиня, живее без прислуга

Меган Маркъл стана отчаяна домакиня. Съпругата на принц Хари изненадващо се оттегли от обществения живот, при това за дълго време. Служители от двореца разкриват, че след раждането младата майка е променила до голяма степен нагласата си и към обществените си ангажименти, и към служителите си. Докато Хари е зает с публичните си изяви, Меган предпочита да си седи у дома и да гледа бебето.

Херцогинята и съпругът й разчитат единствено на помощта на майката на актрисата – Дориа Рагланд. Учителката по йога от няколко седмици е при младото семейство, като се твърди, че им оказва „неоценима помощ в грижите за бебето и у дома“. И докато се очакваше Меган да разчита на бавачки и гувернантки, майка й е единственият човек, който й помага в грижите за дома.

Имението „Фрогмор“ е частично затворено след ремонтите, като само стаите обитавани от двойката и бебето се поддържат ежедневно. Меган и Дория си поделили ангажиментите около бебето, а херцогинята дори настоявала сама да готви и да чисти у дома. Прислужници разкриват, че тя не е ангажирала абсолютно никакъв персонал. Няма нито готвачка, нито икономка, нито домашна помощница, която да поддържа чистотата в дома й. Двете с майка й се справяли с абсолютно всичко сами и засега Меган нямала никакво намерение да променя нещата.

Меган Маркъл отказа прислуга, ще гледа бебето сама сн. You Tube

Меган Маркъл отказа прислуга, ще гледа бебето сама сн. You Tube

Въпреки че семейството може да си позволи персонал по поддръжката, докато могат Меган и Хари решили да се въздържат от подобни стъпки. Нещо повече – двойката толкова яростно защитава личния си живот, че не желаят никакви външни лица в дома си. Докато живееха в Кенсингтън, Меган отново се грижеше за всичко, но все пак разчитаха и на чистачка, която да поддържа ред в дома им. Сега обаче двойката се опитва да живее възможно най-нормално и спокойно. Поради което външни лица не се допускат, дори и за да поддържат жилището им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар