Меган Маркъл оплела Хари фатално (Пристигнала в Лондон да си хване британски съпруг – Подробности)

Меган Маркъл оплела Хари фатално (Пристигнала в Лондон да си хване британски съпруг – Подробности)
4 (80%) 1 vote

Меган Маркъл не си губи времето

Не си го е губила и преди години, когато стъпила във Великобритания. Изненадващи разкрития направи нейна приятелка от миналото. По думите на Лизи Кънди Меган Маркъл дошла в Обединеното кралство с една-едничка цел – да си намери британски съпруг. Подобно твърдение още веднъж потвърждава слууховете, които се носят отдавна в публичното пространство. За злите езици херцогинята на Съсекс е просто умела манипулаторка, решена да следва докрай собствените си грандиозни цели.

Неслучайно Меган е оплела точно принц Хари

Неслучайно Меган е оплела точно принц Хари
Снимка: фейсбук

В случая не само идването ѝ във Великобритания е добре планирано преживяване, но и се вписва чудесно в идеята да се превъплъти в принцеса Даяна, за да оплете по-малкия ѝ син. „Разполагаме с клип, на който тя казва: „Искам да бъда лондонско момиче, обичам мъжете от Лондон, обичам всичко, свързано с Лондон“, коментирала Кънди, цитирана от „Дейли Мейл“. И макар че двете вече не са приятелки, твърденията ѝ се появяват тъкмо навреме.

В момента светът се тресе от скандалите, които сътвориха Меган и Хари. Подобни изявления още веднъж потвърждават тезата, че принцът просто е бил част от пъклен план. Въпреки че Маркъл никога не би си признала, все пак информацията като че ли е очаквана. Кънди споделя още, че тогава ѝ е била дадена бойна задача – да се грижи за приятелката си, когато е във Великобритания. Случайно или не, херцогинята прекъсва всякакви контакти с Лизи след обявяването на годежа си.

„Но, очевидно, тя е започнала да отбягва много хора, включително семейството си, така че аз не съм най-важният човек, когото е игнорирала“, споделя още бившата дружка, цитирана от vesti.bg. Кога са се зародили пъклените планове на новоизлюпената и вече „бивша“ принцеса, засега не става ясно. Към днешна дата е известно едно – каквото си науми Меган Маркъл, е обречено да се случи. Дали това ще бъде британски съпруг, син на Даяна, или пък живот в Америка, няма никакво значение.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар