Меган Маркъл окончателно в немилост пред кралицата (Вижте как я изолираха от фамилията)

Меган Маркъл окончателно в немилост пред кралицата (Вижте как я изолираха от фамилията)
3 (60%) 1 vote

Меган Маркъл, бавно, но сигурно се отдалечава от кралския двор

Меган Маркъл бавно, но сигурно, получава това, което иска. Съпругата на принц Хари се отдалечава от кралския двор и вече е почти в пълна изолация. Това се видя и по време на галавечерта след мемориалната церемония. Кралската фамилия отиде на събитие в Роял Албърт хол, където настаняването в ложите не остави никакви съмнения, какви са отношенията в семейството.

Кейт и Уилям стояха отдясно на Елизабет, докато Камила и Чарлз бяха от лявата й страна, на първия ред. Обичайно Хари и Меган са до тях, но тази година двойката се оказа в ъгъла. До Камила се бе настанил принц Андрю, който делеше съседна ложа с премиера Борис Джонсън и приятелката му.

Зад Уилям и Кейт стояха принц Едуард и Софи Есекс. А на втория ред бяха настанени и други членове на семейството, като принцеса Ан и съпругът й. Интересното е, че Меган и Хари бяха настанени в ъгъла, по-далеч от членовете на семейството си.

Въпреки че подобно разпределение не е нещо необичайно, тъй като и миналата година бяха разположени в различни краища на ложата, фактът, че тази година бяха настанени до по-далечните роднини на кралицата, говори много сам по себе си. Но за разлика от миналата година, когато принц Уилям наблюдаваше с явно неодобрение Меган, тази година двамата дори не се поглеждаха.

И докато Хари очевидно не беше особено щастлив от разпределението, Меган бе повече от доволна, че остана в сянка. Херцогинята направо изглеждаше облекчена, че е в ъгъла. А цялото внимание не е насочено отново към нея.

Меган Маркъл в немилост пред кралицата сн. Инстаграм

Меган Маркъл в немилост пред кралицата сн. Инстаграм

Меган се оказва във все по-голяма изолация от кралската фамилия. По време на официалната церемония, Кейт и Камила бяха до кралицата на централния балкон. А Меган бе принудена да прави компания на Софи Есекс и капитан Тимоти Лорънс на съседна тераса, оставайки в изолация, пише „Дейли Мейл“.

Отчуждението е факт сн. Инстаграм

Отчуждението е факт сн. Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар