Меган Маркъл обиди и кралицата – отказа да се срещне с нея (Всичко за скандала)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл успя да обиди и кралицата, отказа да гостува в Шотландия заради Арчи

Това вече е връх на глупостта. Актрисата Меган Маркъл успя да обиди кралици Елизабет Втора, като отказа поканата й в Шотландия. След седмици на шикалкавене, отлагания и обещания да я посети в Балморал, в крайна сметка херцогинята отказа да се срещне с нея. Решението й не би било толкова критикувано, ако Меган не бе използвала най-абсурдния възможен довод. Пред придворните и пред нейно величество, тя заявила, че синът й Арчи е твърде малък, за да пътува, затова с Хари ще си останат у дома.

Изказването на херцогинята предизвика широк отзвук в социалните мрежи. Мнозина я захапаха, че няма по-сигурен и спокоен дом от шотландското имение на кралицата, ако иска да се скрие. Други пък заявиха, че изказването й е нелепо. Още повече, че Меган разходи Арчи до Ница и Ибиса с частни самолети, а по време на полетите нямаше проблем да лети с детето, пише „Дейли мейл“.

Поведението й бе определено от поданиците на Елизабет като обидно, оскърбително и дори опит да унижи монарха. „Подобно пренебрежение е крайно обидно, а оправданието — абсурдно нелепо“, възмущават се те.

Всяка година кралицата кани семейството си в имението си в Шотландия. А това , че покани Меган и Хари толкова скоро след раждането на детето им, сам по себе си е голям жест от нейна страна. Факт е обаче, че поведението на херцогската двойка започва да дразни не само кралските съветници, но и цялото общество. И не би било изненадващо, ако двамата бъдат отпратени в изгнание, далеч от кралския двор.

Меган Маркъл успя да обиди и кралицата сн. You Tube

Меган Маркъл успя да обиди и кралицата сн. You Tube

Вече се шушука, че на Меган й писнало от Англия и иска да се завърне в САЩ. А освен това текат и залози кога на херцогинята ще й омръзне да се прави на принцеса. И ще реши, че все пак предпочита да бъде филмова звезда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар