Меган Маркъл не хареса кралските бавачки (Херцогинята вика гледачка от Америка за бебето)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл не иска бавачка от „Норланд“, сама ще избира кой да гледа детето й

Меган Маркъл продължава да разбива традициите в кралското семейство. Възползвайки се от факта, че не е омъжена за наследника на Англия, новата херцогиня прави всичко, както на нея й харесва.

Меган разби табутата като реши да ражда у дома. След това оповести, че няма да съобщава за раждането на бебето, нито за името му, тъй като това е личен момент. И освен, че развали едно от най-големите удоволствия на британците – да се обзалагат, тя разби още една традиция – отказа да вземе бавачка от „Норланд“.

Престижното училище за гувернантки винаги досега се е грижело за децата в кралското семейство. Дори Кейт и Уилям ползват услугите на кралската бавачка. Дамите от колежа не само са отлична репутация, но са и обучени, как да възпитават младите аристократи. Бебето на Меган и Хари обаче няма да е само британски принц, а и американски гражданин. По тази причина майка му е твърдо решена да се наложи и да наеме американска бавачка.

По всяка вероятност, в началото за бебето ще се грижат Дория и Меган, с помощта на медицински екип, а след това Меган ще наеме гувернантка по свой вкус от Америка.

„За Меган е изключително важно кандидатът, който ще се грижи за детето й, да бъде като част от семейството. Поради това тя дава превъзходство на американските бавачки“, казва анонимен източник в интервю за „Мирър“. По думите му, принц Хари и съпругата му разглеждат и идеята за мъж бавачка.

„Те имат желание да ангажират и мъж бавачка. Служителят ще печели до 70 000 лири годишно, в зависимост от опита и качествата си“, казва още източникът.

Меган Маркъл

Снимка: Инстаграм

Американската Мери Попинз, както наричат потенциалната бавачка от „Дейли Мейл“, трябва не само да може да се грижи за бебето, но и да го запознае с американската история и култура. Тъй като Меган се гордее с корените си и държи това да се знае.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар