Меган Маркъл не е виждала баща си 14 години (+ Къде живее днес Томас Маркъл?)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл не е виждала баща си от 14 години, къде живее той днес

Меган Маркъл не е виждала баща си от 14 години. Бившият продуцент и режисьор Томас Маркъл се похвали, че редовно се чува с дъщеря си по телефона, но двамата не са си особено близки. Особено, що се отнася до срещите им.

От няколко години 73-годишния Томас живее в Росарито, Мексико. Той има малък апартамент във ваканционно селище и избягва да се показва пред обществото. Мъжът често говори за дъщеря си и годеника й, но никой досега не е виждал Меган или Хари там.

„Дойде преди няколко години с бившата си съпруга. Често се появява да пазарува в Уолмарт. Много обича дъщеря си и често говори за нея. Доста са си близки“, разкриват негови съседи.

Никой досега не е виждал Меган там обаче. Според запознати, Томас Маркъл живее като отдава апартамент под наем в комплекса. Самият той не приема посетители, макар редовно да се хвали, че е баща на актрисата от „Костюмари“.

„Говори много за Меган и Хари. Много е щастлив за дъщеря си, казва, че редовно се чуват. Но почти не излиза, избягва да се появява пред хората. Иначе е свестен човек“, разказват негови съседи и жители на Росарито.

Самата Меган Маркъл неведнъж намеква, че с баща си не са в добри отношения. Тя дори е ходила до Росарито, но не са си говорили. „Това е Росарито, тук живее баща ми. Но няма да отида в дома му, защото не сме в много добри отношения“, споделя актрисата.

Меган Маркъл крие баща си от 15 години

Меган Маркъл не е виждала баща си от 14 години

По всяка вероятност Томас Маркъл ще придружи Меган до олтара, но до там ще се изчерпят контактите му с кралското семейство. „По принцип не им е голям фен. Нито пък държи да се натрапва на децата си. Почти не говори за децата от първия си брак“, разкриват още негови съседи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар