Меган Маркъл неспособна даже да държи детето си (Вижте как я попиляха заради гафа)

Гласувайте за статията

Попиляха Меган Маркъл, че е лоша майка

Британците са все по-критично настроени към Меган Маркъл и нейното поведение. Последните издънки на херцогинята — на Уимбълдън и на кръщенето на Арчи, станаха повод за масово недоволство. Мнозина обаче си изляха гнева върху младата майка, когато тя се появи със сина си Арчи на мач по поло.

Очевидно Меган все още е неопитна в носенето на бебета и придържаше малчугана, както може. Това обаче не й спести жестоки критики и подигравки в Истанграм, че е лоша майка.

„Меган изглежда все едно всеки момент ще го изпусне!“, „Каква майка е тя? Не знае как да държи дори собственото си дете“, „Страшно е как носи малкият Арчи“, пишат критиците, цитирани от „Дейли мейл“.

Други не устояха на изкушението да я порицаят и за начина му на обличане.
„Трябваше да сложи шапка и чорапи на горкото дете“, „Тя дори не е в състояние да се грижи за него“, казват още антифеновете на херцогинята.

„Тя изобщо грижи ли се за детето си? Каква майка държи бебето си, сякаш ще го хвърли всеки момент?“, коментират критиците.

Нападенията срещу херцогинята бяха толкова остри, че се наложи дори нейни противници да я защитават. „Хей и аз не съм фенка на това момиче, но трябва ли да я обиждате така. Тя е нова в майчинството, ще се научи“. „Хайде, хайде, всички сме се учили, как се гледат бебета. Меган се държи напълно нормално. Едва преди два месеца роди“.“Прилича на мен, когато родих първото си дете. Трябваха ми три месеца, за да свикна да го държа както трябва“, казват още в нейна защита други майки.

Попиляха Меган Маркъл, че не може да гледа бебето сн. колаж: Инстаграм

Попиляха Меган Маркъл, че не може да гледа бебето сн. колаж: Инстаграм

Войната в социалните мрежи не е от вчера. Но в последните дни Меган направи доста гафове, които не се харесаха на британците. Най-много ги подразни фактът, че херцогинята опразни цял сектор за себе си и екипа си на Уимбълдън. А освен това забрани на всички да я снимат, особено отблизо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар