Меган Маркъл напуска кралския двор, писна й от задължения (Херцогинята иска собствен живот)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл къса с кралския двор?

Меган Маркъл май се умори да е принцеса. Херцогинята все по-често влиза в нетипични за кралска особа образи и нищо чудно да я видим и да управлява собствен бизнес.

След като се изяви като главен редактор на „Вог“ за един брой и успя да предизвика скандал, сега Меган има нов проект. Той окончателно ще сложи край на имиджа й на образцова херцогиня. Меган планира да създаде своя линия дамски облекла, които да продава благотворително.

Проектът е разработен съвместно с „Маркс и Спенсър“, Джон Люис и приятелката на Меган — дизайнерката Миша Ноно. Идеята е да се осигури работно облекло за жени в неравностойно положение, а в същото време новите дрехи да се предлагат и в търговската мрежа. Така всеки път, когато се купи модел от линията, част от сумата ще отива за благотворителност.

Това не е първият опит на Меган да пробие в модния бизнес. Тя дори има своя линия облекла в Торонто, преди да се омъжи за принц Хари.

Към днешна дата мнозина критикуват херцогинята, че буквално срива имиджа на монархията. Заради популярността й и тази на Хари, мнозина очакваха, че двамата ще заемат своето място в кралския двор и ще се занимават с благотворителност и държавни визити.

Година след сватбата Меган се умори да си играе на принцеса. Тя роди дете, отказа да остане в майчинство за дълго и се премести в провинцията. Следващата й стъпка вероятно ще бъде да замине за Африка или за Лос Анджелис заедно със семейството си.

Меган Маркъл се умори да е принцеса сн. Уикипедия

Меган Маркъл се умори да е принцеса сн. Уикипедия

Очевидно на херцогинята й е омръзнало да живее в златна клетка, колкото и да е блестяща. Много е вероятно Меган да си избере доброволно изгнание извън Англия и то за години напред. Друг е въпросът, че все още не е ясно как двойката ще се издържа, след като се принудят да се откажат и от кралския портфейл.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар