Меган Маркъл махна името си от акта за раждане на Арчи (Актрисата се писа само „Нейно кралско височество“ – Подробности)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл се писа „Нейно кралско височество“ в акта за раждане на сина си

Съпругата на британския принц Хари Меган Маркъл е премахнала двете си лични имена от свидетелството за раждане на сина им Арчи, съобщи електронното издание на „Дейли мейл“.

Имената „Рейчъл Меган“ били премахнати от графата с лични данни на майката в документа за раждане на Арчи и тя е записана само като „Нейно кралско височество херцогинята на Съсекс“ по подобие на предпочитаната от покойната принцеса Даяна форма в документите за раждане на синовете й. Там тя е записана като „Нейно кралско височество принцесата на Уелс“.

меган маркъл арчи

Снимка: daily Mail

Раждането на Арчи е вписано на 17 май 2019 г., след като детето се роди на 6 май. Месец по-късно, на 6 юни, имената на майка му Меган Маркъл в документа са променени, съобщи в.“Сън“. Няколко месеца след тази промяна принц Хари и Меган обявиха, че се оттеглят като високопоставени членове на кралското семейството.

Лейди Колин Кембъл, която забелязва промяната в документа, каза, че „това е необичайно и повдига множество въпроси за това какво са обмисляли Съсекс“.

Междувременно източници съобщиха за „Дейли мейл“, че Меган най-вероятно няма да придружи съпруга си принц Хари, който планира пътуване до Великобритания в началото на лятото, за да се срещне с роднините си за пръв път, откакто със съпругата и сина им се преместиха в САЩ, пише Нова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар