април 19, 2024

Меган Маркъл махна името си от акта за раждане на Арчи (Актрисата се писа само "Нейно кралско височество" - Подробности)

https://kliuki.net/kliuki/megan-markal-mahna-imeto-si-ot-akta-za-razhdane-na-archi-aktrisata-se-pisa-samo-neyno-kralsko-visochestvo-podrobnosti/162507 Kliuki.net
Меган Маркъл махна името си от акта за раждане на Арчи (Актрисата се писа само "Нейно кралско височество" - Подробности)

Меган Маркъл се писа "Нейно кралско височество" в акта за раждане на сина си

Съпругата на британския принц Хари Меган Маркъл е премахнала двете си лични имена от свидетелството за раждане на сина им Арчи, съобщи електронното издание на "Дейли мейл". Имената "Рейчъл Меган" били премахнати от графата с лични данни на майката в документа за раждане на Арчи и тя е записана само като "Нейно кралско височество херцогинята на Съсекс" по подобие на предпочитаната от покойната принцеса Даяна форма в документите за раждане на синовете й. Там тя е записана като "Нейно кралско височество принцесата на Уелс". [caption id="attachment_176897" align="aligncenter" width="980"]меган маркъл арчи Снимка: daily Mail[/caption] Раждането на Арчи е вписано на 17 май 2019 г., след като детето се роди на 6 май. Месец по-късно, на 6 юни, имената на майка му Меган Маркъл в документа са променени, съобщи в."Сън". Няколко месеца след тази промяна принц Хари и Меган обявиха, че се оттеглят като високопоставени членове на кралското семейството. Лейди Колин Кембъл, която забелязва промяната в документа, каза, че "това е необичайно и повдига множество въпроси за това какво са обмисляли Съсекс". Междувременно източници съобщиха за "Дейли мейл", че Меган най-вероятно няма да придружи съпруга си принц Хари, който планира пътуване до Великобритания в началото на лятото, за да се срещне с роднините си за пръв път, откакто със съпругата и сина им се преместиха в САЩ, пише Нова.