Меган Маркъл крие пластични корекции (Как се промени + снимки преди пластиките)

Гласувайте за статията

Херцогинята не признава, но специалист твърди, че поне три пъти е ползвала услуги на пластичен хирург

Външният вид на Меган Маркъл  беше анализиран от журналисти на Globe заедно с водещи американски пластични хирурзи.

Херцогинята след корекциите
Снимка:Инстаграм

Така експертите в областта на пластичните корекции уверено казват, че бившата холивудска звезда е претърпяла поне три операции: ринопластика, уголемяване на гърдите, и лифтинг на лицето. Корекцията на зъбната усмивка също се разглежда като процедура, извършена върху нея.

Актрисата като дете
Снимки: stars.clutch.net.ua

„Определено мога да кажа, че гърдите й са уголемени“, казва пластичният хирург от Ню Йорк Джоел Шахар. – Това се забелязва, кога се видят в профил гръдните й мускули. Очевидно е също, че носът й е станал по-изправен, а носогубните линии са изгладени в сравнение с детските снимки на Меган.

Заслужава обаче да се отбележи, че Меган е пламенна поддръжница на натурални продукти за грижа за кожата и здравословно хранене, което напълно обяснява нейния красив външен вид, предават от stars.clutch.net.ua.

В интервю херцогинята казва: „С напредването на възрастта подходът ми към остаряването е съвсем различен. Уверявам се, че се грижа за кожата и тялото си, особено с работното време, което имам. И аз не се грижа само за себе си по естетически причини, а защото това как се чувствам е продиктувано от това какво ям, колко почивка получавам и колко вода пия. Ако нямам време за дълга тренировка, ще грабна кучето си и ще отида за бързо бягане. Да бъда активна е моята собствена движеща се медитация. “

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар