Меган Маркъл категорична: Само баща ми ще бъде на сватбата! (Защо не покани роднините си?)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл заяви, че ще покани само баща си на сватбата си

„Държа баща ми да присъства на сватбата ми. Само, ако самолет падне върху дома му, може да не присъства“. Това заяви Меган Маркъл по повод предстоящата си сватба с принц Хари. Тя потвърди, че вече са изпратили поканите за венчавката, като една от тях е връчена лично от нея на баща й.

Актрисата обаче е решила да не кани останалите членове на семейството си. Саманта Маркъл, нейна по-голяма сестра, е направо бясна, че звездата от „Костюмари“ игнорира останалите от фамилията.

„Смятам, че семейство Маркъл също трябва да бъде в списъка на поканените. Тя покани един куп непознати, а нас, хората, с които е била повече от 30 години, ни изхвърли като чужди“, възмутена е Сам, която след сватбата си, носи фамилията Грант.

Меган може и да е игнорирала по-голямата си сестра и брат си Томас, както и чичовците и лелите си, но държи баща й да бъде до нея на сватбата. Актрисата изрично е настояла той да бъде на сватбата, дори и да не желае да я придружава до олтара.

Томас Маркъл досега отказваше всякакви интервюта, но това не му попречи да се замеси в няколко скандала. Според един от тях, той и Меган не си говорели от години. А актрисата не искала и да чуе баща й да присъства на сватбата, тъй като говорел прекалено много.

Слуховете обаче се оказаха безпочвени. Приятели на Томас Маркъл разкриват, че той сам настоял да стои далеч от публичността, тъй като не искал да се прочува. Мъжът се гордеел с дъщеря си, но освен това се чувствал и виновен пред нея. „Той напусна семейството си, когато тя бе почти бебе. С Дориа почти не си говорят.

Меган Маркъл отряза роднините за сватбата си

Меган Маркъл отряза роднините за сватбата си

Неслучайно не иска да привлича внимание. За сватбата на Меган обаче ще дойде“, разкриват приближени до него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар