Меган Маркъл и принц Хари на психолог (Двамата се мъчат да спасят брака си)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл и принц Хари ще тръгнат на семеен психолог, за да се справят с проблемите си

Принц Хари и Меган Маркъл се борят да спасят брака си. Херцогът и херцогинята на Съсекс тръгнали на семеен психолог, твърдят анонимни източници на медии в Ел Ей. Разногласията между съпрузите ескалирали и между тях настъпило отчуждение. Принцът бил самотен без близките и приятелите си. Той постоянно мислел как да се прибере в Лондон при семейството си, а жена му постоянно мислела как да се добере до Холивуд.

И за да преодолеят кризата, която няма нищо общо с коронавируса, Меган и Хари се обърнали към експерт в разрешаването на брачните проблеми, твърди „Life&Style“. Пак според изданието, на първия сеанс херцогът и херцогинята на Съсекс били брутално честни един към друг. Хари пък признал на висок глас, че пожертвал всичко заради Меган, тъй като тя се чувствала нещастна в лондонския им дом.

Меган Маркъл и принц Хари

Снимка: Daily Mail

Така наречената херцогиня обаче отново е в екшън – въпреки душевните терзания на любимия си. Тя нямала търпение да дефилира като героиня на книгата „В търсене на свободата“, която ще излезе и през лятото.

Съпрузите са се изповядали пред журналистите Омид Шорби и Каролин Дюран. Сега те очакват читателите да разграбят книгата и да оценят високо искреността им. И най-важното: да им съчувстват за неволите и за проблемите, произтичащи от факта, че са известни и богати.

„Искам всички най-после да ме видят в истинската ми светлина“, споделила кралската снаха. Премиерната дата за социалните мрежи е първи август. Печатната версия ще се появи на 20-ти август. Но това се струвало безкрайно далеч на Меган. „Ако зависи от мен, книгата трябва още утре да е в ръцете на хората“, казала Маркъл на издателите си, твърди „Daily Mail“, пише marica.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар