април 20, 2024

Меган Маркъл заряза бебето заради холивудските си дружки (Вижте с кого купонясва в Рим)

https://kliuki.net/kliuki/megan-markal-zaryaza-bebeto-zaradi-holivudskite-si-druzhki-vizhte-s-kogo-kuponyasva-v-rim/158256 Kliuki.net
Меган Маркъл заряза бебето заради холивудските си дружки (Вижте с кого купонясва в Рим)

Меган Маркъл заряза бебето заради холивудска сватба

Актрисата Меган Маркъл заряза сина си Арчи заради сватба на холивудски звезди. Всеотдайната майка, която не можеше без наследника си да отиде дори до Ница, този път го изостави не заради пътуване до Ню Йорк, а заради парти в Рим. От няколко седмици Меган се завърна под прожекторите и е изключително активна. Тя кръстосва света, макар и не както по-рано, за всеобщо успокоение на всички. Този път херцогинята е решила да кръстосва до Италия за сватбата на приятелката си Миша Нун. Дизайнерката е поканила херцогинята и съпругът й на тържеството, а те не могли да откажат. В резултат на това Меган решила да не взима и бебето с тях. "Те решиха да пътуват с граждански полет. Меган се отказа да ползва частни самолети след критиките, които получи", разкрива източник от двореца пред "Сън". Кралската двойка обаче оставила и детето у дома. Както е известно, Меган и Хари обясниха с параноята си за сигурността на Арчи частните си полети. Двойката реши да пътува икономично, но този път без сина си. Иначе тържеството наистина бе най-грандиозното холивудско парти от "Оскарите" насам. На него присъстваха, освен херцозите на Съсек, също така и Орландо Блум и Кейти Пери, Карли Клос и Джошуа Къшнър, принцеса Йожени и принцеса Беатрис, както и още куп други звезди. Миша Нуун работи с херцогинята на Съсекс по проекта "Смарт уоркс", който имаше за цел да осигури подходящо облекло за бедни жени, с което да им помогне да си намерят работа. Самата Меган лично се ангажира да помогне на немалка част от тях в търсенето на подходящи дрехи за интервю.

А много от дамите споделиха, че съпругата на Хари е много мил и земен човек.

[caption id="attachment_156178" align="aligncenter" width="300"]Меган Маркъл Меган и Хари на ВИП сватба в Рим сн. Инстаграм[/caption] Иначе двойката не е коментирала гостуването си на сватбата на Миша Нун. Но е факт, че Меган обича холивудските си приятели и се старае винаги да е в добри отношения с тях. Тя дори летя до Америка, за да подкрепи Винъс Уилямс на първенството в САЩ. При това с търговски полет.

 
Вижте тази публикация в Instagram.
 

Katy Perry y Orlando Bloom en el aniversario de bodas de Misha Nonoo y Mikey Hess, en Roma, Itália

Публикация, споделена от Katy Perry Costa Rica ?? (@kpcostarica) на

 
Вижте тази публикация в Instagram.
 

Katy Perry esta noche en el aniversario de bodas de Misha Nonoo y Mikey Hess, en Roma, Itália

Публикация, споделена от Katy Perry Costa Rica ?? (@kpcostarica) на