Меган Маркъл загърби кралското семейство (На актрисата й писна да живее по протокол – Подробности)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл с нова професия, загърби протокола и условностите

На Меган Маркъл явно й е омръзнало да бъде просто британска принцеса и спешно си търси ново хоби. Или работа. Херцогинята на Съсекс е в преговори с редакторката на „Вог“ Анна Уинтър, да води своя собствена рубрика в списанието. Освен това Меган планира да представя облеклата на талантливи млади дизайнери, като фотографката Ани Лейбовиц вече се е навила да я снима за първата й официална фотосесия, съобщава „Дейли мейл“.

Младата херцогиня на Съсекс изглежда се е уморила да спазва строгите кралски протоколи и се опитва да излезе от тях, но така загърбва и кралското семейство. Много от поданиците на кралица Елизабет вече негодуват, че Меган живее с техните пари, а иска да пази живота си в тайна. Решението на херцогинята на работи като автор към списанието също не бе посрещнато особено добре. Мнозина смятат, че Меган продължава да се държи като средностатистическа американка, а не като британска принцеса.

Идеята на херцогинята е да пише статии посветени на благотворителната й дейност, а отделно да представя и талантливи, но неизвестни млади дизайнери. Тя дори бе подкрепена от Амал Клуни, която се надява по този начин Меган да предизвика внимание към сериозни социални проблеми.

Мнозина обаче смятат, че херцогинята просто използва популярността си, за да си направи още веднъж реклама. И тъй като вероятно й е омръзнало да живее по протокол, вече е на път окончателно да загърби кралската фамилия. „Първо се скара със семейството си и продължава да не си говори с тях.

Меган Маркъл сменя професията, омръзна й да е просто принцеса сн. Инстаграм

Меган Маркъл сменя професията, омръзна й да е просто принцеса сн. Инстаграм

След това реши, че ще се изявява като принцеса, само когато й харесва. Не може така. Не може да живее и в двата свята, когато се ползва от нашите пари“, коментират британски данъкоплатци. И отбелязват, че щом те плащат за лукса и удобствата на Меган, тя трябва да е по-отворена в живота си към тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар