Меган Маркъл закъса с парите (Херцогинята с ограничен бюджет заради прахосничество)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл ще трябва да спре със скъпите покупки и екстравагантните тоалети

Меган Маркъл получи забрана да харчи за скъпи тоалети. Съпругата на принц Хаби бе посъветвана да ограничи „екстравагантностите си“, тъй като прави лошо впечатление. Скъпите й тоалети по време на бременността й възлизат на повече от 500 000 лири, а роклята й в Мароко беше само 100 бона.

Една от ветеранките в двореца — Джени Бонд, отправи предупреждение към херцогинята, че прахосничеството й не се харесва на данъкоплатците. Въпреки че двамата с Хари разполагат с лични състояния, двойката разчита основно на кралска милост или на държавни пари, особено за официалните си ангажименти. Визитата на Меган в Австралия и Мароко също е част от тях, а разходите за гардероба й бяха астрономически.

И докато Кейт се задоволява да носи тоалети от по 200 — 300 лири, като най-екстравагантните й придобивки достигат цена от 10 — 15 000 долара, то Меган пръсна 100 000 лири само за един кафтан, който носи една — единствена вечер.

За прищевките на херцогинята се говори отдавна, но едва наскоро й е била направена официална забележка. Смята се, че кралицата я е посъветвала да внимава с издръжката си, както и да се следят по-внимателно разходите на нейното домакинство и това на Хари. Двойката дори се премести в двореца Уиндзор, за да намалят част от разходите си, а също и да се скрият от лудницата и папараците, които атакуват имението им Фрогмор котидж.

Меган Маркъл свива бюджета заради харчове сн. You Tube

Меган Маркъл свива бюджета заради харчове сн. You Tube

Бебешкото й парти в Ню Йорк, на стойност над 300 000 лири също не спечели обществено одобрение, пише „Дейли мейл“. „Ако Меган не спре с екстравагантните си разходи, тя може да загуби симпатиите на британците. Да, тя е много богата жена и холивудска звезда от А — листата, но също така е и принцеса“, казва Джени Бонд. Дворцовата чиновничка не споменава дали е имало други забележки по адрес на Меган, но след като тя се отказа от домашни помощници, явно си е взела бележка…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар