Меган Маркъл забрави баща си за раждането на бебето (Томас Маркъл може никога да не види внучето си)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл напълно е игнорирала баща си за раждането на бебето си

Меган Маркъл забрави за баща си след раждането на бебето си. Майка й пристигна в Англия още преди един месец, за да е плътно до нея за щастливото събитие. Но бившата актриса не е показала никакви индикации, че смята да уведоми лично татко си, че е станал дядо.

Не е тайна, че отношенията между двамата са доста обтегнати и то още от сватбата й с принц Хари през май миналата година. Томас Маркъл се превърна в персона нон грата за кралското семейство след като даде серия платени интервюта, в които говори за дъщеря си и връзката й с Хари.

Меган Маркъл

Снимка: Daily Mail/Клюки.нет

След разразилия се скандал Томас дори беше изключен от списъка с гостите на сватбата, а отсъствието си обясни с влошено здраве. След церемонията отношенията баща-дъщеря съвсем се влошиха. Нещо повече, след интервютата си Томас обяви, че Хари му се е обадил по телефона и се е държал изключително грубо с него заради изявленията му. Като Маркъл-старши дори е затворил телефона на зет си, за да не го слуша.

Нищо чудно след всички тези раздори, че Томас не е желан от кралското семейство. В това число и от собствената си дъщеря.

И шансът му някога да види внучето си е нищожен, предават от dailymail.co.uk.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Меган Маркъл забрави баща си за раждането на бебето (Томас Маркъл може никога да не види внучето си)”

  1. Ваня

    май 07. 2019

    Любопитно е да се види момченцето. Дали няма да е много мургаво с червена коса? Такова не съм виждала.

    Reply to this comment

Добавете коментар