Меган Маркъл едва не се отказала от Хари заради кралицата (Поставили й нечуван ултиматум)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл едва не се отказала от сватбата и от Хари заради кралицата

Меган Маркъл преминала нечувани изпитания, за да се омъжи за принц Хари. Британската кралица Елизабет много държала да е сигурна, че втората й снаха няма да остане бездетна. И затова не само подложила Меган на серия от тестове, но и настояла да замрази свои яйцеклетки.

Проблемът с наследниците на трона не е от вчера и въпреки че Кейт се погрижи да осигури на короната цели трима, кралица Елизабет решила да не оставя нещата на случайността. След като Хари и Меган обявили пред кралицата намеренията си да се оженят, нейно величество изразила настойчиво желание да се запознае с новата си снаха. Двете се срещнали в неформална обстановка, при това повече от веднъж. И то много преди Хари официално да я представи на фамилията и да обяви годежа им.

Когато научила, че внукът й смята да се ожени за американката, Елизабет поискала от Меган да се подложи на пълни медицински тестове. Освен от физическото и ментално здраве, кралицата се интересувала и от това, дали новата й снаха може да има деца. Предвид факта, че Меган вече е на 37 години, Елизабет настояла тя да замрази свои яйцеклетки. Които да бъдат оплодени в бъдеще, ако е необходимо.

Шокирана от желанията на кралицата, бъдещата кралска снаха никак не искала да се подлага на подобни процедури. В крайна сметка обаче се примирила, тъй като била принудена да отстъпи.

Меган Маркъл едва не избягала от Хари заради кралицата сн. You Tube

Меган Маркъл едва не избягала от Хари заради кралицата сн. You Tube

Историята трябвало да остане в тайна, но служители от клиниката, където Меган замразила яйцеклетките си, проговорили пред британските таблоиди. От двореца по традиция запазили пълно мълчание, а Меган и Хари категорично отказали да обсъждат темата. Що се отнася до съпрузите, принц Хари никак не държи Меган Маркъл да става майка скоро. А вместо това предпочита да изчакат с бебето колкото се може повече.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар