Меган Маркъл бясна от студенината на Кейт и Уилям: Държаха се с нас като с непознати!

Меган Маркъл бясна от студенината на Кейт и Уилям: Държаха се с нас като с непознати!
4 (80%) 2 votes

Меган Маркъл е бясна заради студения прием на Кейт и Уилям

Меган Маркъл е бясна заради ледения прием, който получи от кралското семейство в Лондон. Двамата с принц Хари се върнаха в Англия, за да изпълнят задълженията си към двореца, но не бяха приети добре. Двойката имаше първа официална среща с Уилям и Кейт по време на религиозна церемония. Двамата обаче ги посрещнали много хладно.

Херцогинята заявила, че е силно разстроена от студения прием, който двамата с Хари получили от роднините му. „Бяхме като непознати. Нямаше прегръдки, нито целувки. Само едно студено „Здравейте“, казва тя.

В действителност Уилям и Кейт бяха изрично инструктирани да не осъществяват физически контакт с останалите от семейството. Причината е именно ширещата се зараза. Четящи по устните специалисти разкриват, какво са си казали Кейт и Уилям по време на срещата. А именно — провеждали си инструктаж да не докосват други хора.

Меган обаче била убедена, че с Хари ще ги посрещнат много топло и сърдечно. „Беше й много странно, че никой не я прегърна, че всички бяха много сдържани. Тя с нетърпение чакаше да се върне в Канада при Арчи, когото не доведе, за да му спести неловките моменти“, казва приятел на херцогинята на Съсекс пред „Дейли мейл“.

Катрин била най-студена с Меган. „Херцогинята на Кеймбридж беше ледена с Меган. Едва ги погледна и контактът й с двамата беше сведен до минимум“, казва приятелка на херцогинята.

След това споделила, че решението на двойката да се отдалечи от всички било разумно, защото начина, по който били посрещнати говорел повече от всякакви думи.

Меган Маркъл обидена заради поведението на Кейт и Уилям сн. You Tube

Меган Маркъл обидена заради поведението на Кейт и Уилям сн. You Tube 

Междувременно стана ясно и защо Уилям и Хари са толкова смразени един с друг. Двамата братя са скарани заради кралската титла. „Уилям и Хари се сърдят постоянно един на друг, а причината е монархията. Уилям смята, че Хари не проявява уважение към семейството, а Хари смята, че брат му се е взел твърде на сериозно“, коментират приятели на двамата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар