Меган Маркъл: Бъкингам ме смаза! Беше на живот и смърт да се махна! (Вижте как плюе по двора)

Меган Маркъл не искала Арчи да расте в токсичната среда на кралското семейство

Меган Маркъл може „най-накрая да диша“ след радикалната стъпка да се откаже от „смазващия душата“ живот на кралска особа. Тези терзания на херцогинята на Съсекс разкрива неин приятел.

Миналата седмица Хари и съпругата му хвърлиха бомба в Бъкингамския дворец, като обявиха, че искат да се откажат от титлите си и да напуснат кралското семейство, за да станат „финансово независими“ и да споделят времето си между Великобритания и Канада. Според думите на приятеля на Меган, херцогинята не можела да търпи повече нито миг живота на кралска особа, който за нея се оказал непосилен товар.

Меган Маркъл
Снимка: The Sun

Източникът е споделил пред в. „Сън“: „Тя е казала на най-близките си приятели, че душата ѝ е смачкана, че решението да напуснат е било въпрос на живот или смърт, имайки предвид смъртта на нейната душа.“

Тя също е усещала, че не може да се отдаде максимално на Арчи като майка, ако не продължи да бъде самата себе си. Тя е чувствала, че не може да бъде такава, ако остане в рамките на кралското семейство. По думите ѝ, тя е искала да опази Арчи от стреса и притесненията. Според нея средата там е токсична за него, защото имало твърде много напрежение и натрупано неудовлетворение, пише standartnews.com.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.